Converse
Converse
Chuck Taylor All Star Ox White Monochrome
397 kr
(497 kr)
inkl. moms

Kundedata

Converse opleves som normale i størrelsen ifølge 10803 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Hvid

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

25173-08

Converse Chuck Taylor All Star Ox White Monochrome


Et par klassiske Converse All Stars er et must i enhver dansk sommergarderobe. Her har du en helt hvid udgave af den lave skomodel, perfekt til lyse sommeraftener og som kontrast til solbrune ben. En klassisk model i ny, solid hvid farve for et friskere look.

Hvidt kanvas, hvidt gummiDen kraftige, stabile sål på disse Converse sko ser lidt anderledes ud end på de sædvanlige Chuck Taylor sko, og skoene får derfor et rundere look. Sålen er også lidt højere, men har den samme støddæmpende, stabile effekt. Kanvasmaterialet på overdelen ånder skønt og holder dine fødder kølige på varme sommerdage.

Stilrene skoEt par helt hvide sko ser utroligt godt ud på varme sommerdage, især til solbrændt hud og et lyst outfit, måske med et par lyse denimshorts og en hvid skjorte? Fuldend outfittet med et par smarte solbriller - sværere behøver det ikke være!

Nem rengøringKanvassko er nemme at rengøre med en fugtig klud, lidt mildt rengøringsmiddel til lærredssko og eventuelt en skobørste. Fjern på den måde pletterne, og lad skoene lufttørre inden du bruger dem igen. Gummisålen rengøres på samme enkle måde.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

28659 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK