30.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Shepherd
Shepherd
Cilla Grey
269 kr
(317 kr)
inkl. moms

Kundedata

Shepherd opleves som normale i størrelsen ifølge 9765 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Grå

Ydermateriale:

Uld

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

48227-01

Shepherd Cilla GreyShepherd er en svensk virksomhed, der producerer kvalitetsprodukter i naturlig fåreuld. Virksomheden får sin inspiration fra den stadigt skiftende natur og dens dufte og farver. Fåreuld er et levende materiale, som har mange gode egenskaber. Shepherd Cilla Grey er en populær uldtøffel i et åbent design. Du kan således trække trække tøflen på foden uden brug af hænderne. Cilla Grey er en af de forskellige modeller af hjemmesko, der har en lysere farve og børstet uld. Hvis du har kolde fødder eller blot ønsker at bære noget på dine fødder, når du er hjemme, er Shepherd Cilla Grå et glimrende valg.

Materialeinformation om uldFåreuld har været anvendt til sko og beklædning i mange år. Materialet har mange gode funktioner, der virkelig er egnet til sko for eksempel antibakterielle og lufttransporterende egenskaber. Netop fåreuld har evnen til at absorbere fugt. Det betyder, at du aldrig får svedige fødder i dine uldhjemmesko da ulden absorberer alt sved. De antibakterielle egenskaber sikrer, at hjemmeskoene konstant holdes lugtfri og har i stedet en dejlig duft af uld. Udover en favnende og blød fornemmelse er Shepherd Cilla Grå udstyret med en slidstærk gummisål. Gummiet giver dig et godt greb på gulvene, og du kan også bruge hjemmeskoene udendørs såsom på altanen eller på verandaen.

Stilet hjemmesko i hyggeligt designShepherd Cilla Grey er utrolig populær takket være dens praktiske og smukke design. Den børstede uldhjemmesko giver et mere elegant look, og du kan med fordel bære hjemmeskoene selv ved et middagsselskab. Shepherds eget logo findes også påsyet på tøflernes øverste kant i form af en fancy metalbakke. Selvom fåreuldhjemmesko føles bedst at bruge de kølige vinter morgener eller at gå rundt med på hyggedage, er de også nyttige om sommeren. Forestil dig, at du sidder udendørs i sensommersolen på en augustaften. Så det er superrart at trække i et par Shepherd Cilla Grå hjemmesko.

Tag hånd om fåreuldenFåreuld er et fantastisk materiale, der får sine gode kvaliteter fra et naturligt fedtstof kaldet lanolin. Lanolin giver også uld en dejlig glans. For at passe dine Shepherd Cilla Grå hjemmesko kan du først prøve at lufte hjemmeskoen. Vask er egentlig ikke nødvendig, fordi uld er et levende materiale, der renser sig selv. Men over tid kan det være godt at give hjemmeskoene en ansigtsløftning med hjælp af lanolin. Det kan du købe i skobutikker.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

S
Simon

Indlæg på andre sprog

M
Maja N
Oversætte
Caroline, Footway

Hej Maja,
Du vet väl att man i Sverige har rätt att reklamera på skor? :slight_smile: Var vänlig ta kontakt med vår kundservice så kan vi säkert hjälpa dig i ärendet :slight_smile: E-post: oss@footway.se

Oversætte
0
A
Anonym
Oversætte
Vis tidligere kommentarer
L
Lena Borg

Har samma problem som Anonym@shepheard Cilla Grey… Tror ni på Footway att någon annan liknande toffel har tjockare och tåligare ovandel?

Oversætte
0
Show more posts

28768 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK