Shepherd
Shepherd
Cilla Navy
337 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Uld

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

48227-02

Shepherd Cilla Navy
Shepherds fine hjemmesko er reelle svenske klassikere, der hjælper dine fødder gennem dagene både på arbejde og derhjemme. Varm uld varmer dine fødder, når det er koldt på gulvet.

Komfortabelt materiale, der tager sig af dine fødder
Uld er et naturligt materiale, der varmer fødderne, uden at de bliver fugtige. Dette skyldes, at uld ventilerer dine fødder på en god måde og transporterer fugt væk fra din hud. Sålen har god rifling som giver dig et fast greb på gulvet, selv hvis du for eksempel arbejder på plastikmåtter.

Den ultimative hjemmesko
Da disse hjemmesko vil holde dig varm og tør er de ultimative til brug både på arbejde og derhjemme. Dette er de hjemmesko, du kan gå rundt i derhjemme på en kold vinter, mens du ser sneen drysse ned uden for vinduet, men de er perfekte til lange dage på jobbet, når du har brug for sko, der er venlige mod dine fødder.

Pleje af hjemmesko
Shepherd anbefaler, at du vasker disse hjemmesko i hånden i lunkent vand og mild sæbe, der ikke er fedtløsende. Efter rengøring af hjemmesko, lad dem tørre ved stuetemperatur for at være sikre på, at de holder deres form og størrelse.

Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31016 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×