Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 11:50:19
Shepherd
Shepherd - Cilla Navy
Shepherd
Cilla Navy
337 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Cilla Navy

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil, Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

48227-02

Shepherd Cilla Navy
Shepherds fine hjemmesko er reelle svenske klassikere, der hjælper dine fødder gennem dagene både på arbejde og derhjemme. Varm uld varmer dine fødder, når det er koldt på gulvet.

Komfortabelt materiale, der tager sig af dine fødder
Uld er et naturligt materiale, der varmer fødderne, uden at de bliver fugtige. Dette skyldes, at uld ventilerer dine fødder på en god måde og transporterer fugt væk fra din hud. Sålen har god rifling som giver dig et fast greb på gulvet, selv hvis du for eksempel arbejder på plastikmåtter.

Den ultimative hjemmesko
Da disse hjemmesko vil holde dig varm og tør er de ultimative til brug både på arbejde og derhjemme. Dette er de hjemmesko, du kan gå rundt i derhjemme på en kold vinter, mens du ser sneen drysse ned uden for vinduet, men de er perfekte til lange dage på jobbet, når du har brug for sko, der er venlige mod dine fødder.

Pleje af hjemmesko
Shepherd anbefaler, at du vasker disse hjemmesko i hånden i lunkent vand og mild sæbe, der ikke er fedtløsende. Efter rengøring af hjemmesko, lad dem tørre ved stuetemperatur for at være sikre på, at de holder deres form og størrelse.

Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30863 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×