26.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Reebok Classic
Reebok Classic
CL LTHR Int-White
507 kr
(597 kr)
inkl. moms

Kundedata

Reebok Classic opleves som normale i størrelsen ifølge 4699 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Hvid

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

11764-01

Reebok CL LTHR Int-White



I 1890'erne indså Joseph William Foster, at alle, der kunne lide at dyrke sport, stræbte efter at løbe hurtigere. Derfor grundlagde han firmaet Reebok og begynde at producere løbesko med dupper til virkelig hurtige fødder. Reebok blev en succes, og med tiden vokset varesortimentet til at omfatte alle former for sportstilbehør, herunder blandt andet tøj og redskaber. Siden 2005 ejes Reebok af Adidas Group og arbejder for at producere kvalitetsprodukter med henblik på at fremme en aktiv livsstil. Med elegant design, innovative løsninger og sans for detaljer hjælper Reebok dig til at nå dine sportslige mål. Her har du et par all-white, super friske Reebok CL LTRH Int-White, så dine fødder kan løbe dobbelt så hurtigt! Eller, sådan føles det i hvert tilfælde ...

Komfortable og praktiske på samme tid



Reebok CL LTHR Int-White er en sportsmodel, der findes både til mænd og kvinder. Med normal pasform og blødt læder rundt om foden, går du behageligt hele dagen. Gummisålen giver den nødvendige støtte til at forebygge trætte fødder, og snøringen giver et flot og moderigtigt indtryk. Den hvide farve går godt til al slags hverdagstøj!

Hvidt er det nye sort



Tidligere var sportssko ofte sorte, grå eller i hvert tilfælde mørke. Man svedte i dem, og de holdt på snavset. Med tiden har moden skiftet. Kendisser verden over bliver sponsoreret af store skofirmaer, og produktionen er blevet mere og mere modig. Fra mørke og underspillede sko med små farvede detaljer til nutidens skarpe pastelfarver eller all-white modeller. Hvid er det nye sort, og med et par all-white Reebok CL LTHR Int-White er dine fødder altid godt klædt på. Match skoene med jeans, nederdele, shorts, skjorter eller t-shirts. Tør du bruge dem til stilfulde bukser en lørdag aften? Absolut.

Hvis ulykken er ude


Det regner, det er mudret, du cykler, går, arbejder eller løber i dine Reebok CL LTHR Int-White, fordi det er de skønneste, bedste, mest komfortable sko du ejer. Skulle du være så uheldig, at dine Reebok Reebok CL LTHR Int-White sko bliver beskidte, kan du blot tørre dem af med en fugtig klud. Sørg gerne for at have plejeprodukter i hjemmet. Hos din skoforhandler kan du købe produkter til yder- og indersiden af skoene, vandafvisende imprægnering, læderlotion og rensemidler. Dette er gode produkter og med regelmæssig pleje, kan du holde dine Reebok CL LTHR Int-White stilfulde, hvide og friske i lang tid. Imprægner gerne dine nyindkøbte sko, før du bruger dem første gang.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

S
Signe
J
Jeanett, Footway

Den finnes nå. :slight_smile:

0
A
Anette Klitgaard
Amnash

28928 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK