Reebok Classic
Reebok Classic
Cl Lthr W Black
487 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål

Skotype:

Farv:

Grå, Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

48648-00

Reebok Cl Lthr W BlackHvis du leder efter et par behagelige hverdagssko til at vandre i eller til at bruge i træningscentret, så er Reebok Cl Lthr W Black et godt valg. Disse stilfulde sko har et sporty men stilfuldt look og er lavet af ægte læder. Reebok er kendt for sine komfortable sko, der passer perfekt på foden.

Holdbar sportsskoDer er mange fordele ved at vælge lædersko, fordi materialet har mange gode egenskaber. Reebok Cl Lthr W er for eksempel en model, der både er holdbar, som former sig godt efter foden og som er relativt vand- og smudsafvisende. En stor del af skoens komfort ligger i selve sålen, den indre giver dig maksimal støddæmpning og den ydre har en mønsterstruktur, der giver dig et optimalt greb på underlaget.

Sko skal være behageligeMed et par Reebok Cl Lthr W behøver du ikke længere at vælge mellem komfort og stil - skoene har begge. Det stilrene design og den sorte læder gør skoene perfekte til både hverdag og træning. Match dem med almindelige jeans, en hvid skjorte og en stilfuld jakke.

Bevar skoenes kvalitetSko anvendes udendørs, og det er derfor ikke underligt, at de med tiden slides. Men med ordentlig pleje kan disse sko holde længe. Idet Reebok Cl Lthr W er lavet af læder, kan du imprægnere skoene og om nødvendigt smøre dem med læderfedt.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×