Timberland
Timberland - Classic 6" Wheat
Timberland - Classic 6" Wheat
Timberland - Classic 6" Wheat
3D

Brugerbilleder

Timberland
Classic 6" Wheat
889 kr
(1 247 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Orange

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

49761-00

Timberland Classic 6" Wheat


Timberland Classic 6" Wheat er uden tvivl en af Timberlands bedst sælgende og populære skomodeller. Den gule læderstøvle er blevet brugt af alt fra berømtheder til bygningsarbejdere til det mest modebevidste individ. Timberland er kendt for at lancere solide støvler af ægte læder. Den kraftige gummisål med et dybt mønsterdesign gør støvlerne til det perfekte valg til vinteren og efteråret, når jorden ofte er glat. Timberland er et amerikansk mærke, der har været i branchen siden 1918, og de har derfor en både lang og fascinerende historie.

Holdbart læder og en behagelig pasform


Timberland Classic 6" Wheat er den perfekte støvle til alle kvinder, der elsker mode og samtidig stiller høje krav til komfort, kvalitet og design. Støvlerne er fremstillet af et kraftigt og gult læder, som holder sin kvalitet år efter år. Læder har en tendens til at ældes meget vel og får næsten en stærkere karakter år efter år. Timberland Classic 6" Wheat har en ydersål af kraftigt gummi. Noget, som virkelig gør en forskel, når vejene er glatte. Du kan sagtens lægge en ekstra sål i støvlen, eller fjerne den oprindelige, så du selv kan justere størrelse og komfort.

Fra streetfashion til det pæne tøj


En af de bedste egenskaber hos Timblerland Classic 6" Wheat er, at støvlerne er ret lette at kombinere med forskellige outfits. Berømtheder som Kanye West kombinerer gerne et par Timberlands med en cool og let hiphop-inspireret stil, men du kan også bruge støvlerne sammen med en sommerkjole. De gule Timberland-støvler passer lige så godt til et par slidte jeans, en hvid T-shirt og en læderjakke som med en stram nederdel, en flot bluse og festlige accessories.

Skopleje til dine Timberlands


For at dine Timberland Classic 6" Wheat kan holde sig i en så ny og frisk stand som muligt, har de brug for vis skopleje. Eftersom støvlerne er lavet af læder og har en mat finish, kan du bruge en god imprægneringsspray til ruskind, læder og nubuck. Sørg altid for at børste snavs og pletter af skoene, inden du sprayer dem med skoplejemiddel. Denne rutine er ret ligetil, og det tager ikke mange minutter. Hvis du ønsker, at dine støvler skal holde sig pæne i mange år, er det altid en god idé at lægge en skoblok i skoene, når du ikke bruger dem. På denne måde bevarer du skoenes form endnu bedre, og læderet bliver pænere.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

J
Jesper

Ikke noget ikon eftersom de ikke er foret med glat skind indvendig mere… de slides derfor indvendig da det er en dårlig foring, som holder kort tid og derefter giver vabler. Jeg har brugt den støvle indtil 2008, hvor jeg købte et par af de nye… simpelhen ikke pengene værd, mere. Et ikonisk produkt der blev ødelagt af profit.

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×