Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 10:47:21
Swims
Swims - Classic Black/Black
Swims
Classic Black/Black
487 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Swims Classic Black/Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

07693-00

Swims Classic Black/Black


At anvende en galoche er smart - på den måde kan du bruge dine pænere sko, selv når det regner. De giver nemlig skoene en øjeblikkelig og effektiv beskyttelse. Dettet er kort sagt et must til de mænd, der ønsker at se pæne ud, selv når regnen står ned i stænger.

Vandtætte og klassiske


Du vil ikke kunne finde et mere elegant og minimalistisk design end disse galocher fra Swims. De kan bruges til de fleste flade sko. Materialet er naturligvis vandafvisende og giver dig et yderst godt vejgreb, idet det er skridsikkert.

Sort passer til alt


Det er stort set underordnet, hvilket tøj du har på, eller hvordan dine sko ser ud. Disse sorte galocher fungerer fint til alle tøjstile og farvekombinationer. Hav dem klar i bilen eller på kontoret, og så kan du altid beskytte skoene, hvis der nu skulle komme en pludselig regnbyge.

Nyttig viden


Det er nemt at rengøre disse galocher. Skyl ganske enkelt skidt og snavs af med lunkent vand. Det vigtige er, at du lader dem tørre ved stuetemperatur. Undgå varme fra for eksempel en radiator eller det direkte sollys, da det kan have en negativ effekt på gummiet.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30813 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×