Tretorn
Tretorn - Classic Black
Tretorn - Classic Black
Tretorn - Classic Black
3D
Tretorn
Classic Black
397 kr
(497 kr)
inkl. moms
Loading...
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

01472-00

Tretorn Classic BlackTretorn Classic Black er en rigtig klassiker! Og hvorfor ændre et vindende koncept? Tretorn har produceret kvalitetsstøvler i mange år og givet kunderne fremragende oplevelser. Dette er en slidstærk støvle, som du kan bruge på regnfulde dage, eller når der eksempelvis skal luges ud i haven.

Smart støvle til mænd og kvinderTretorn Classic Black er en stilfuld unisex støvle, som du nemt kan justere størrelsen på ved hjælp af snørebånd på bagsiden. Skaftet har en højde på 37 cm, en god højde der gør det muligt at bære støvlerne i lavt vand. Den kraftige gummisål er godt fastgjort i støvlen, hvilket forhindrer vand i at trænge ind.

Støvler, du kan bruge hele åretSelvom Tretorn Classic Black ikke er forede, kan du stadig bære støvlerne hele året. Sørg for at bruge varme sokker og lægge en ekstra indersål i, så de fungerer selv om vinteren. Gummiets sorte farve gør støvlen meget diskret. Brug dem i haven, på sejltur eller på vej til arbejde, når regnen vælter ned.

Støvler - lette at pleje!

!

Gummistøvler behøver ikke anden pleje end en afskylning. Da Tretorn Classic Black er lavet af et vandtæt gummi, er det nok, at du holder dine støvler under vandhanen ved behov. Tag sålen ud for at lufte skoen inden i.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27577 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×