Crocs
Crocs
Classic Clog K Black
237 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farve:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

60065-19

Crogs Classic Clog K BlackCrogs Classic Clog K Black er en flot og let sandal til alle børn der elsker at være udenfor på varme sommerdage. Den sorte farve og deres enkle design er med til at give et stilfult indtryk. Crocs har skabt en alsidig sandal med en god pasform der passer godt til de fleste børnefødder.

Letvægts sandaler fra CrocsSiden de startede deres mærke for 16 år siden, er Crocs blevet kendte for at lave letvægts sandaler. Deres sandaler er utrolig populære blandt voksne og børn verden over, fordi de er så nemme, praktiske og lette at have på. Det er ikke uden grund at de har kunne sælge over 300 millioner par sko verden over.

Nem sandal til børnSandalen er lavet af syntetisk materiale som gør at den vejer næsten ingenting, men samtidig er utrolig holdbar. Denne sandal kan lukkes med remmen bag på, eller holdes åben så den let kan komme af og på. Designet gør det nemt for selv de mindste børn at få sko på.

Sådan holder du dine Crocs reneGrundet deres syntetiske materiale er de utrolig lette at holde rene. Du kan blot tørre dem af med en våd klud når de trænger. Lettere bliver det ikke.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

30870 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK