UGG
UGG
Classic Mini Black
1 497 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

05440-00

UGG Australia Classic Mini BlackNår det handler om vintersko, der er få modeller, der er lige så populære, som de komfortable sko fra UGG. Firmaet bag skoene blev grundlagt i 1978, og de var hurtige til at gøre brug af fåreskind og uld til at lave sko. I dag kan du finde mange smukke fåreskindssko i høj kvalitet fra UGG, herunder disse klassiske miniboots.

Skoene er lavet til kvinder, der ønsker at utroligt komfortable og varme støvler om vinteren. Denne model er en mindre version af den populære vinterstøvler fra UGG. Den eneste forskel fra originalen er, at skaftet er lavere på denne model. Ydermaterialet er ruskind fra fåreskind. Dette giver skoene en flot mat finish og et afslappet look. Boots'ene fra UGG er nemme at tage på, og når du har vænnet dig til den komfortable pasform, vil du aldrig ønske at bruge andre sko. Sålerne er solide og lavet af gummi. De er perfekte til det danske efterår og den kolde vinter.

Fårskind, uld og gummi – en perfekt kombinationUGG Australia Classic Mini Black er lavet af ruskind. Dette giver boots'ene en mat finish og en smuk sort farve, som passer til det meste tøj. Det bedste ved boots'ene er, at ruskindet beskytter fødderne mod vind og kulde. Hertil kommer den indvendige foring, der har et varmende lag af shearling. Dette for har fugttransporterende egenskaber, som er ideelt om vinteren, hvor fødderne hurtigt kan blive lidt for varme og svedige. Gummisålen er stabil og giver dig et godt greb i de glatte vintermåneder. Sålen er lavet af EVA, hvilket betyder, at den er holdbar og ikke vejer så meget.

Lækre boots, som varmerUGG passer til mange forskellige tøjstile. Match sko med et par mørke jeans og en lang sweater. Skoene passer godt til både langt og kortt overtøj. Uanset hvordan du vælger at klæde dig på, vil du være i stand til at gå i disse smukke og komfortable boots.

Pas godt på dine UGGsAt tage sig af boots'ene handler om at tage sig af ruskind. Undgå sjap og mudrede veje så meget som muligt, da dette kan give pletter. Du kan altid fjerne snavs ved hjælp af særligt ruskindssæbe. Imprægnér boots'ene, hvis du ønsker at have en bedre beskyttelse mod fugt og snavs.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31016 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×