Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 02:48:27
UGG
UGG
Classic Mini Chocolate
1 497 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Ruskind

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

03689-00

UGG Australia Classic Mini Chocolate


UGG Australien er firmaet bag disse utroligt populære sko. UGGs er især værdsat for sin behagelige pasform og varme følelse. De er lavet af fåreuld og fåreskind, to materialer som varmer og leder fugt væk på en effektiv måde.

Fåreskind og -uld - perfekt til vintersko


Disse sko har skind og uld fra får - materialer kendt for at være varme og komfortable og for mange andre gode kvaliteter. Fåreskind har en speciel mat overflade og beskytter godt mod kulde og vind. Materialerne og det originale look har gjort disse sko til et par rigtig klassiske vintersko.

Et look, som mange elsker


Disse sko er specielle. Det vil du bemærke med det samme du tager skoene på for første gang. Den kraftige sål gør, at du nemt kan bruge skoene, selv når der er meget sne ude. Denne model har ikke så langt et skaft som den klassiske model.

Plejeråd for UGGs


Den bedste måde at tage sig af disse sko er ved at være lidt forsigtig. Undgå at gøre skoene våde. Hvis de skulle blive våde bør du tørre dem så hurtigt som muligt. Fyld dem med papir, der kan suge fugten til sig. Skoene er lavet af ruskind og kan børstes med en speciel ruskindsbørste.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30406 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×