Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 07:55:21
Crocs
Crocs - Classic Pepper
Crocs
Classic Pepper
287 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Crocs Classic Pepper

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Rød

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varenummer:

07725-02

Crocs Classic Pepper


Denne moderne klassiker, der blev introduceret i Sverige af Peter "Foppa" Forsberg som "Foppahjemmeskoen", giver dig en følelse af at svæve på skyer! Et par Crocs er den ultimative sko til havehygge, stranddage, campingbesøg og anden aktivitet udendørs og hører nu sammen med den svenske sommer som jordbær og myg.

Materialer og mere teknisk information


Crocssko er lavet af et specialudviklet, letvægts Croslite-materiale. Det er meget let at rengøre med vand og sæbe og er naturligvis bakterieafvisende. Skoene er forsynet med huller på toppen, således at foden får lov til at ånde. Udstyret med rem over hælen.

Sådan bruger du dine Crocs


Skoene er ideelle til alle aktiviteter i et varmere klima og i en mere dagligdags kontekst. Denne forførende røde model passer godt sammen med sommertøj i lyse farver.

Nemme at pleje!


Takket være det specielle materiale, er skoene meget nemme at rengøre - du kan blot tørre dem af, hvis du får pletter. De er også vandafvisende og er derfor velegnet til at trampe rundt i fugtigt vejr, så længe du ikke er bange for at få våde fødder.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30813 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×