UGG Australia
UGG Australia
Classic Short W's Chestnut
1 697 kr
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

UGG Australia Classic Short W's Chestnut

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

21 cm

Varenummer:

24121-00

UGG Australia Classic Short W's Chestnut


Få sko er blevet så populære i hele verden lige så hurtigt som de bløde og behagelige støvler fra UGG Australia. Skoene har mange gode egenskaber. De er komfortable, varme og har et unikt design. De vil hurtigt blive dine nye yndlingssko!

Fåreuld og gummi


En stor anledning til, at skoene er så komfortable er takket være fåreulden. Både ruskindslæderet og det varme inderfor kommer fra får. Det er et materiale, som egner sig meget godt til at holde på varmen og transportere fugt ud af skoene. Sålen er lavet af EVA-gummi.

En afslappet stil


Disse sko har et afslappet look og er velegnet til brug i byen eller på gåture. Du kan naturligvis bruge dem ved finere lejligheder, selv om de ikke er så formelle. Brug dem gerne sammen med et par stramme jeans, bukser eller leggings.

Tag hånd om dine UGGs på denne måde


Ruskindssko som disse kan holde i mange år ved hjælp af regelmæssig pleje og rengøring. Børst skoene af med en ruskindsbørste og anvend specielle sæber og shampoo til ruskind, for at fjerne pletter. Saltlinjer kan du fjerne med en fugtig klud og en mild sæbeopløsning.
Vis mere.

Debat

Super hurtigt levering. Trygt at man ved, at varen sendes GRATIS retur hvis den ikke passer én. Super hjemmeside, jeg helt klart vil købe sko over en anden gang!

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

31213 Resultater 
Når du surfer her, tillader du cookies.×