Toms
Toms
Classics Wmn Black Mono
333 kr
(417 kr)
inkl. moms

Kundedata

Toms opleves som normale i størrelsen ifølge 3362 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50282-03

Toms Classics Wmn Black Mono


Leder du efter et par behagelige slip-on sko, som du kan bruge hver dag, behøver du ikke lede længere. Disse lave sko fra Toms passer de fleste perfekt. Skoene er lavet af stof og har en behagelig indersål. Designet er en smule anderledes sammenlignet med den typiske slip-on sko.

Traditionelle materialer - usædvanligt designLigesom mange andre slip-on sko er Toms Classics lavet af et slidstærkt stofmateriale. Under pløsen er der et elastisk bånd, der holder skoen sammen. Skoens design er dog unikt og meget populært. Designet er både anderledes og smagfuldt, men samtidig diskret.

Komfortable hverdagsskoSelvom skoene har et usædvanligt design, passer de godt med mange forskellige tøjstile. Brug skoene med et par jeans, en smuk kjole eller en sommerlig nederdel, når det er varmt. Den sorte farve kan kombineres med stort set alt.

Tekstil og plejeHvis du gerne vil beholde skoene i mange år, er det en god idé at imprægnere dem så tidligt som muligt. Imprægneringen giver et beskyttende lag, der afviser vand og snavs. Skulle skoene alligevel blive beskidte, kan du bruge en klud, lunkent vand og lidt sæbe til forsigtigt at skrubbe pletterne væk.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

L
Luise Sofie Larsen

Indlæg på andre sprog

R
Really
Oversætte
M
Mathilde Fjeldstad
Oversætte
Show more posts

28274 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK