Toms
Toms
Classics Wmn Black
297 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50282-02

Toms Classic Wmn Black


Det klassiske mærke Toms har lanceret et par komfortable slip-on sko til kvinder. Disse sommersko er fremstillet af canvas og har et specielt design, der skiller sig ud fra mængden. Med disse sko kan du derfor nemt skabe et behageligt og flot outfit, der passer til det varme vejr!

Sko af canvas - men med et anderledes design


Der er mange skoproducenter, der gør brug af det holdbare materiale canvas, men ikke mange producenter kan prale af at have det samme cool design som Toms. Designet minder om, at man har rullet et bredt bånd rundt omkring skoene. En del af Toms-pakken er ligeledes den super komfortable pasform.

Lave sko, som går sammen med alt


Hvis du er til shorts, nederdele eller kjoler i smukke farver, er disse sko et fremragende valg. Skoene er designet til at blive brugt om sommeren og foråret, hvor vejret som regel er både varmt, tørt og behageligt.

Plejeråd til dine canvassko


Selvom canvas er et fremragende materiale med en høj slidstyrke, kan det have brug for pleje i ny og næ. Det sker nemt, at pletter, snavs og andet klæber sig fast til skoene. Brug i så fald en klud med lidt sæbevand for at fjerne pletterne. Der er også specielle skoplejeprodukter til canvassko, der kan anvendes til formålet. Brug altid kun de plejeprodukter, der sigter mod dét materiale, dine sko er lavet af.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30423 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×