Toms
Toms - Classics Wmn Navy
Toms - Classics Wmn Navy
Toms - Classics Wmn Navy
3D
Toms
Classics Wmn Navy
437 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50282-00

Toms Classic Wmn Navy


Toms er kendt og elsket for sine komfortable og flotte sko. Denne særlige skomodel er en klassiker, og det skyldes i høj grad det enkle design og den smukke farve. Det er et par slip-on sko, som du nemt kan kombinere med mange forskellige stilarter. De er ideelle til brug om foråret og sommeren, hvor vejret gerne er både varmt og tørt.

Gør klar til et flot canvasdesign


Designet er dét, der får disse sko til at skille sig ud fra mængden. Slip-on skoene er måske nok enkle, men de falder på ingen måde sammen med det, du allerede kender. Det ser ud som om, at de er lavet af et bredt læderbånd, som er snurret en tur omkring skoene. Indvendigt finder du en komfortabel sål af ruskind, der bidrager til skoenes høje komfort.

En klassisk blå farve


Når solen er ude, og varmen sniger sig ind på dig, vil du elske disse komfortable flade sko. De passer til det meste og føles desuden altid behagelige. Det velgørende aspekt er også et andet stort plus ved disse sko. For hver sko, Toms sælger, donerer de et par sko til velgørende formål.

Sådan vedligeholder du dine canvassko


Der er mange gode produkter, som du kan bruge, når det kommer til at rengøre canvassko. Vores bedste tip er, at du imprægnerer skoene, da det giver beskyttelse mod fugt, snavs og andre elementer, der ikke er synlige.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×