Crocs
Crocs
Cleo III Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

07726-00

Crocs Cleo III BlackCrocs er et verdensberømt firma, der er kendt for sit enkle design i gummi og høj komfort. Virksomheden er måske et af de mest succesfulde - siden starten i 2002, har de allerede solgt over 300 millioner par sko. Måske ønsker du at opgradere dine almindelige flip flops med noget mere sommerligt? Med et par Crocs Cleo III Black kan klæde dig komfortabelt i skønne sandaler. Disse sandaler har en fjedrende og stødabsorberende sål og takket være sålens mønster, får du et godt greb på vejen. På sandalens overside findes tre remme, som giver et stilfuldt udtryk. Takket være den dobbelte sandalsål, er den ekstra komfortabel for foden, og du kan med fordel bruge sandalen hele dagen uden at blive træt.

Stilfuld og komfortabelCrocs er lavet af et unikt materiale, som firmaet kalder Croslite. Dette materiale er fremstillet ved avanceret teknologi, og det gør sandalerne bløde, komfortable og ikke mindst lette. Crocs Cleo III Black er en lækker sandal til sommeren, og du kan, ligesom med andre Crocs, nemt rense skoene. Mange mennesker bruger også Crocs Cleo III Black som badesandaler, fordi det holdbare gummi uden problemer kan bruges i vand.

Når mode også er behageligCrocs Cleo III Black er virkelig en af de mest succesfulde Crocsmodeller. Disse letvægts sandaler har en overraskende behagelig pasform, der giver foden en god støtte selv efter en lang dag. De stilfulde stropper på toppen gør, at sandalerne tager sig godt ud sammen med alt lige fra hverdagstøj til festtøj. Sort er en klassisk og elegant farve, der nemt kan kombineres med både markante farver og mønstre, men også noget mere nedtonet. Takket være sålens gode mønster, får du et godt greb selv i regnvejr.

Hvad er det bedste ved Crocs?Crocs Cleo III Black er et glimrende valg af sommersandal, som du kan bruge år efter år. En af de bedste ting ved Crocs er, at de ikke behøver nogen form for pleje eller vedligeholdelse overhovedet. Da sandalerne er støbt i slidstærkt gummi, kan du bade med dem og skylle dem, hvis de bliver snavsede. For at bevare den sorte farve, kan det være godt at holde sandaler indendørs, når du ikke bruger dem, for hvis de står for lang tid i stærkt sollys, kan gummiet bleges.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30876 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×