Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 11:29:04
CAT
CAT
Colorado Womens Honey Reset
847 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varenummer:

00960-02

CAT Colorado Womens Honey ResetCAT, som står for Caterpillar, er et selskab, der leverer rigtig gode støvler. Denne særlige model er ikonisk takket være dens gode holdbarhed og smukke design. Skoene er lavet til at blive brugt til hårdt arbejde og kan tåle det meste. Det betyder, at et par støvler fra CAT kan holde i mange år.

Goodyear-teknologi og læder af høj kvalitetCaterpillar har brugt Goodyear-teknologi til at fastgøre sålerne til støvlerne, hvilket gør dem ekstra slidstærke. Skoens overside er lavet af et stærkt og naturligt nubucklæder. Dette materiale beskytter dig effektivt mod både kulde og vand.

Ældes med yndeIdet støvlerne er lavet af naturligt læder, tilpasser de sig med tiden dine fødder og dine bevægelser. Således udvikles de unikke folder, som dels bevirker, at støvlerne føles behagelige, dels at de ser flotte ud. Brug støvlerne, når du arbejder, går i naturen eller skal en tur til byen. Støvlerne passer både til jeans og andre former for tøj.

Vedligeholdelse af CAT-støvlerDisse støvler er primært lavet af nubucklæder. Dette minder om ruskind, hvilket betyder, at du kan bruge ruskindsplejeprodukter til støvlerne. Du kan fjerne pletter med en fugtig klud og en mild sæbeopløsning.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30380 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×