Champion
Champion
Crew Canvas Navy
237 kr
Loading...
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Snørebånd

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varenummer:

25237-00

Champion Crew Canvas NavyLeder du efter et par behagelige, smarte og prisvenlige sko, så du vil elske Crew Canvas Navy fra Champion. Med sit enkle design og komfortabel pasform, passer disse sko perfekt til både forår, sommer og efterår.

Klassiske sko i canvasDisse herresko er lavet af canvas, en solidt materiale, der ofte bruges til sko. Sålen er lavet af et let gummi, der giver dig et godt greb, selv når du går på et vådt og glat underlag. På bagsiden af skoene er en løkke, der gør det lettere for dig at tage dine Champion Crew Canvas sko af og på.

Stilren og sommerligMed disse canvassko kan du nemt få et stilfuldt sommerlook. Kombinér skoene med et par chinos eller stilfulde jeans og en afslappet skjorte, og så er du klar til at møde sommeren med stil.

Sund fornuft er den bedste plejeCanvassko kan rengøres, men den bedste måde at passe på skoene er simpelthen at undgå, at de bliver beskidte. Sørg for at fjerne pletter og lignende så hurtigt som muligt ved hjælp af en fugtig klud og lidt sæbe. På den måde kan du også bruge skoene til næste sommer.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30558 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×