Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 04:30:24
Champion
Champion
Crew Canvas White
237 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

25237-01

Champion Crew Canvas WhiteI næsten 100 år har brødrene Feinblooms New York-baserede mærke Champion været en favorit blandt sportsfans på forskellige niveauer. Det store boom kom i 30'erne, da Championstøjet begyndte at blive brugt til amerikansk fodbold. I dag er der en overflod af Champion produkter på markedet, ikke mindst når det kommer til sko. Hvis du synes, at sko skal være smarte og sporty, så bliver du uden tvivl vild med Champions udbud. Champion Crew Canvas White er et typisk eksempel på den stil, Champion repræsenterer.

Farve og form på Champion-niveau


Unisexmodel i hvidt kanvas med en normal pasform. Sporty, bred gummisål i hvidt med brun bund og stilren, sort stribe. Sålen har forstærkning foran.

Frisk hvid sko til hverdagsbrugChampion Crew Canvas White passer til både jeans og shorts. Det hvide canvasstof skaber en afslappet stil og giver dit outfit et klassisk, smart touch, som er svært at modstå.

En Chamption klarer det meste, ikke?Ja, dine Champion Crew Canvas White sko vil holde længe, hvis bare du sørger for at passe godt på dem og så vidt muligt undgå mudderet. Undgå også vaskemaskinen - tør i stedet eventuelle pletter på dine sko af med en fugtig klud og opvaskemiddel.
Vis mere.

Kommentar

Skoene er for store, der mangler nr. 40 eller 40,5 men det kan man åbenbart ikke få mere desværre.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30688 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×