Crocs
Crocs - Crocband Black
Crocs - Crocband Black
Crocs - Crocband Black
Crocs
Crocband Black
387 kr
Størrelse
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Crocs Crocband Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varenummer:

00624-02

Crocs Crocband Black


Crocs fremstiller bløde og behagelige hjemmesko, som er fremstillet af det eget materiale Croslite. I Sverige er de også kendt som "Foppa-tøfler" og kan findes i de fleste hjem rundt om i landet. Denne model fra Crocs er klassisk og dens kvalitet er lige så høj som den altid har været.

Klassiske og fremragede tøfler


Det er Croslite som er hemmeligheden bag den enorme succes, som "Foppa-tøflerne" har oplevet verden over. Dette materiale er let og har mange gode egenskaber. Tøflerne absorberer stød, flyder i vand og er utroligt bløde og behagelige for fødderne.

Sommertøfler


Disse tøfler kan bruges når som helst, men er bedst egnet til brug på varme sommerdage. De er perfekte som strandbadesko, da de til og med kan tages med ud i vandet. Kombiner med et par sommerlige shorts, så du er klar til hvad som helst.

Meget enkel vedligeholdelse og pleje


At tage hånd om et par "Foppa-tøfler" fra Crocs er nemt. Hvis de skulle blive beskidte eller mudrede, er det bare at skylle dem af. Lad dem derefter lufttørre, undgå varme fra sollys eller radiatorer. Et par flotte tøfler fra Crocs kan holde i mange år.
Vis mere.

Debat

Utrolig god behandling.Tak for det

Ældre end tre måneder

De nye crocs virker ikke så brede, har en dejlig pasform, jeg syntes også at de er smartere i designet, rart at de er lukkede i siderne, så man kan gå i regn med dem

Ældre end tre måneder

Let og meget behagelig, især god når man har klinkegulv i hele huset.

Ældre end tre måneder

alt i alt en rigtig god sko!!!! jeg bliver nødtil at sige noget ang levering og kunde bestjening: DET FÅES IKKE BEDRE, det er bare super det i gør bliv endelig ved!!!!

Ældre end tre måneder

Jeg valgte Crocs som alternativ til træsko, da mine fødder efterhånden kræver lidt mere plads og flexibilitet. De lever fuldt op til mine forventninger.

Ældre end tre måneder

Købte et par grå/lyseblå til min mand i julegave. Desværre var de for små. Købte den største str. muligt nemlig 46-47. Dejligt hvis de kunne fås større.

Ældre end tre måneder
Vis mere
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×