29.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Crocs
Crocs
Crocband Ii Slide Black/graphite
197 kr
inkl. moms

Kundedata

Crocs opleves som normale i størrelsen ifølge 15744 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Grå

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

60064-45

crocs


Der er sket rigtig meget siden de første Crocs så dagens lys på en bådudstilling. Det kan siges helt uden omsvøb, at ingen havde set den mega succes, som Crocs blev, komme. Fra skridsikre bådsko uden fodaftryk, til forsiden af de kulørte blade, er dillerne blevet en dille i sig selv; ligefrem et statement for mange. Så hop i dine bløde Crocs med god samvittighed og glem modepolitiet -Crocs overhalede dem indenom for flere år siden, uden at få en bøde.

Crocband-Ii-Slide


Luft dine Crocs lige hvor det passer dig. De gør sig godt som hjemmesko eller slippers derhjemme. Til de hurtige ture til købmanden eller når du bare skal en tur ned til stranden., og måske skal have dyppet tæerne i vandkanten. Crocs kender ingen grænser, de kror sig som en krokodille i Nilens vand, ligemeget hvor du har dem på.

Black/graphite


Man kommer ikke udenom, at sort er altid en klassiker. Passer til alt, går til alt. Sort i sort, hvidt med sort, kulørt med sort. Lav dine egne grænser, sæt dine egne mål. Med Crocs på fødderne er du fri til at gøre hvad du vil.

glade og rene diller


Hold dine diller glade og giv dem en tur med klud og rent vand indimellem. Glem sæben -krokodiller og sæbe er ikke et match.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

L
Lise Nimb sørensen

Indlæg på andre sprog

S
stefan eriksson
Oversætte

28824 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK