Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 07:24:28
Crocs
Crocs - Crocband Ii Slide Black/graphite
Crocs - Crocband Ii Slide Black/graphite
Crocs - Crocband Ii Slide Black/graphite
3D
Crocs
Crocband Ii Slide Black/graphite
207 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

60064-45

crocs


Der er sket rigtig meget siden de første Crocs så dagens lys på en bådudstilling. Det kan siges helt uden omsvøb, at ingen havde set den mega succes, som Crocs blev, komme. Fra skridsikre bådsko uden fodaftryk, til forsiden af de kulørte blade, er dillerne blevet en dille i sig selv; ligefrem et statement for mange. Så hop i dine bløde Crocs med god samvittighed og glem modepolitiet -Crocs overhalede dem indenom for flere år siden, uden at få en bøde.

Crocband-Ii-Slide


Luft dine Crocs lige hvor det passer dig. De gør sig godt som hjemmesko eller slippers derhjemme. Til de hurtige ture til købmanden eller når du bare skal en tur ned til stranden., og måske skal have dyppet tæerne i vandkanten. Crocs kender ingen grænser, de kror sig som en krokodille i Nilens vand, ligemeget hvor du har dem på.

Black/graphite


Man kommer ikke udenom, at sort er altid en klassiker. Passer til alt, går til alt. Sort i sort, hvidt med sort, kulørt med sort. Lav dine egne grænser, sæt dine egne mål. Med Crocs på fødderne er du fri til at gøre hvad du vil.

glade og rene diller


Hold dine diller glade og giv dem en tur med klud og rent vand indimellem. Glem sæben -krokodiller og sæbe er ikke et match.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29268 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×