Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 10:03:45
Crocs
Crocs - Crocband Kids Cerulean Blue-Volt Green
Crocs - Crocband Kids Cerulean Blue-Volt Green
Crocs - Crocband Kids Cerulean Blue-Volt Green
3D
Crocs
Crocband Kids Cerulean Blue-Volt Green
200 kr
(287 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

22644-01

Crocs Crocband Kids Cerulean Blue-Volt GreenCrocs har i mange år været kendte for deres bløde hjemmesko. De er kendt i Sverige som "Foppatøffel". Denne model er designet til børns fødder. Skoene er lige så bløde og behagelige, som de altid har været.

For børn der vil legeDer er mange fordele ved Crocs fine børnehjemmesko. Først og fremmest er materialet, Croslite, blødt og støddæmpende. Denne model har også en særlig sål, der giver bedre støtte til børns fødder. Disse hjemmesko kan uden problemer tåle at blive våde og holder sig endda flydende. Hullerne på forsiden ventilerer fødderne.

Sjove og spændende eventyr om sommerenCrocs hjemmesko kan bruges til enhver tid. Takket være den høje komfort og det enkle design er de favoritter hos mange børn og voksne rundt om i landet. Forkæl dine børn med et par af komfortable hjemmesko som de kan bruge hele sommeren, når de går på sjove eventyr.

Nem vedligeholdelseDa Croslite er vandtæt, kan du nemt skylle skoene i vand, når de skal rengøres. Bare sørg for at lade dem lufttørre bagefter. Varme, fra eksempel en radiator eller sol, kan få hjemmeskoene til at misfarves eller blive lidt misdannede.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×