Crocs
Crocs
Crocband Navy
290 kr
(387 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farve:

Blå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

00624-03

crocs


Vidste du at den første Crocs træskomodel oprindeligt er opfundet af det canadiske firma Foam Creations? De tre gode venner Scott Seamans, George Boedecker og Lyndon Hanson var på bådtur i det Caribiske hav, og Scott Seamans viste de andre to hans anti -slip sko fra Foam Creations. En ny idé var født, og Crocs blev til, tilføjet remmen der kan bruges bag hælekappen.

Crocband-Navy


Disse Crocs er af det traditionelle design, men med et maritimt twist i navy farver. Navyblå med en høj, hvid kant i hvid og den genkendelige røde stribe i midten, leder tanken hen på søens soldater, supertankere og Top Gun.

Navy


Tag dine navy Crocs på når du skal på stranden, over til naboen, til en afslappet fest eller bare har lyst til at føle havbrisens friske pust, hvorend du befinder dig. De passer til lige det tøj du har lyst til, at det passer til. Ned med remmen, på med Crocs'ne og ud af døren.

Crocs og koks


Crocs skal ikke rengøres, de skal blot aftørres med en fugtig klud, opvredet i vand. På grund af skumformelen de er lavet af, tåler de ikke kraftige rengøringsmidler. De er også antibakterielle, så tør dem af i vand med god samvittighed.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

B
Birgitte Gundersen
P
Per Arleth
A
Anonym
Show more posts

30925 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK