Crocs
Crocs - Crocband Navy
Crocs - Crocband Navy
Crocs - Crocband Navy
3D
Crocs
Crocband Navy
249 kr
(347 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

00624-03

crocs


Vidste du at den første Crocs træskomodel oprindeligt er opfundet af det canadiske firma Foam Creations? De tre gode venner Scott Seamans, George Boedecker og Lyndon Hanson var på bådtur i det Caribiske hav, og Scott Seamans viste de andre to hans anti -slip sko fra Foam Creations. En ny idé var født, og Crocs blev til, tilføjet remmen der kan bruges bag hælekappen.

Crocband-Navy


Disse Crocs er af det traditionelle design, men med et maritimt twist i navy farver. Navyblå med en høj, hvid kant i hvid og den genkendelige røde stribe i midten, leder tanken hen på søens soldater, supertankere og Top Gun.

Navy


Tag dine navy Crocs på når du skal på stranden, over til naboen, til en afslappet fest eller bare har lyst til at føle havbrisens friske pust, hvorend du befinder dig. De passer til lige det tøj du har lyst til, at det passer til. Ned med remmen, på med Crocs'ne og ud af døren.

Crocs og koks


Crocs skal ikke rengøres, de skal blot aftørres med en fugtig klud, opvredet i vand. På grund af skumformelen de er lavet af, tåler de ikke kraftige rengøringsmidler. De er også antibakterielle, så tør dem af i vand med god samvittighed.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
A
Anonym

Jeg blev meget overrasket over den fantastiske gode service.Blandt andet, at der blev sendt sms om precis hvornår varen blev leveret.Det vil ikke være sidste gang jeg handler hos Jer.

 · Svar · 
A
Anonym

Nemt - enkelt- og hurtigt at handle - god opfølgning

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg købte et kendt produkt, en mærkevarer, så der var ingen overraskelser - alt stemte overens med mine forventninger.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg har fået en meget fin service. Specielt at der medfølger returseddel er alene 1 stjerne værd :-)Alt i alt et sted jeg gerne vil handle igen.

 · Svar · 
A
Anonym

Hurtig og bekvem handel

 · Svar · 
P
Per Arleth

Crocs / herrestørrelse 43/44 er mindre end størrelsen synes at være. Må sendes retur og byttes. Håber på at få dem et nummer større.
Ellers nem og hurtig levering efter blot 2 dage.

 · Svar · 

28803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×