Til produktlisten
Crocs
Crocs - Crocband Navy
Crocs - Crocband Navy
Crocs - Crocband Navy
Crocs
Crocband Navy
389 kr
Størrelse
Størrelseguide
  • Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages åbent køb!

Crocs Crocband Navy

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Blå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varenummer:

00624-03

Crocs Crocband NavyCrocs har længe haft stor success i Danmark. Crocs Crocband Navy er en virkelig rart sko fra denne velkendte skoproducent. Skoene har en ergonomisk pasform og har faktisk vist sig at aflaste både knæ og hofter.

Croslite – et smart materialeEn af grundene til at Crocs blev så enormt populære i hele verden, er deres unikke materiale Croslite. Croslite er Crocs eget materiale, og det giver en behagelig støddæmpning, er bøjeligt og vejer ikke ret meget. Croslite er en slags gummi og er derfor både holdbar og vandafvisende.

Tre sko i enCrocs Crocband Navy er en stilfuld navy sko med dekorative linjer i hvid og rød. Skoene fungerer som både badsko, strandsandaler og hverdagssko. Den komfortable pasform og bløde støddømpning gør, at Crocs kan bruges hele dagen lang. Den smarte rem kan trækkes ned for give støtte til hælen.

Nem vedligeholdelseEn stor fordel ved Crocs Crocband Navy er, at skoene ikke behøver nogen vedligeholdelse. Hvis de bliver snavsede, kan du vaske skoene i håndvasken eller blot svømme en tur med skoene på, så bliver de som nye igen.
Vis mere.

Debat

Nemt - enkelt- og hurtigt at handle - god opfølgning

Ældre end tre måneder

Jeg blev meget overrasket over den fantastiske gode service.Blandt andet, at der blev sendt sms om precis hvornår varen blev leveret.Det vil ikke være sidste gang jeg handler hos Jer.

Ældre end tre måneder

Jeg købte et kendt produkt, en mærkevarer, så der var ingen overraskelser - alt stemte overens med mine forventninger.

Ældre end tre måneder

Jeg har fået en meget fin service. Specielt at der medfølger returseddel er alene 1 stjerne værd :-)Alt i alt et sted jeg gerne vil handle igen.

Ældre end tre måneder

Hurtig og bekvem handel

Ældre end tre måneder

Crocs / herrestørrelse 43/44 er mindre end størrelsen synes at være. Må sendes retur og byttes. Håber på at få dem et nummer større.
Ellers nem og hurtig levering efter blot 2 dage.

Ældre end tre måneder
Vis mere
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Mine favroitter
  • Her gemmes alle dine favorit-sko!
Mindesopfriskeren
    For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×