Crocs
Crocs
Crocs Classic Black
247 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

00625-00

Crocs Classic Black


Denne sko har du sikkert set masser af gange før. Crocs Classic Black er uden tvivl en af verdens mest berømte skomodeller i moderne tid. Skoen er fremstillet af et materiale kaldet Croslite og den har en fantastisk pasform. Skoene er komfortable og giver dig god dæmpning.

Croslite – et ultralet materiale


Crocs Classic Black er en sko, der har mange fordele. Skoene er lavet af Croslite, et utroligt let gummi, der har en behagelig stødabsorbering. Skoene er helt vandtætte og du kan sagtens bruge Crocs Classic som badesandaler.

Praktiske sko til hele året


Crocs Classic i sort er en skomodel, som alle bør have derhjemme. Skoene er meget populære og bliver brugt til alt fra havearbejde, stranden og som indetøffel, og er et smidigt valg, når posten skal hentes. Skoene er af høj kvalitet og holder i mange år fremover.

Holdbare og praktiske sko


Du behøver egentlig kun at købe et par Crocs, da de holder i ubestemt tid. Når skoene bliver beskidte kan du lægge dem i vasken og skylle dem af. For at formen og farven skal holde sig i god stand, er det vigtigt, at du ikke sætter skoene i stærkt sollys.
Vis mere.

Kommentar

Som jeg forventede, men jeg mente at havde valgt en rigelig stor sko, men den passer faktisk lidt stramt.

Svar

Jeg brugte størrelsen fra mine gamle Crocs

Svar

Første gang jeg har handlet på nettet men bestemt ikke sidste. Rigtig god service, da der var problemer med de første crocs.

Svar

Fantastik og den passer bare rigtig dejligt. Hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos Jer

Svar

Fik købt dem i et nummer for stort.

Svar

Ok sko, men de giver statisk elektricitet

Svar

Alt ialt er jeg godt tilfreds. Har også købt skoene før, så jeg kender udemærket produktet. Kan absolut anbefales.

Svar

xx

Svar

Jeg havde problemer med at bestille på jeres hjemmeside, men det løste I og sendte mig varen pr. efterkrav uden udgift for mig. Det er fin service. Produktet er helt ok, og prisen ligeså, men der gik 3 uger før jeg modtog varen, det var for lang tid. Jeg skulle rejse, men heldigvis havde Postdanmark ikke returneret dem endnu da jeg hentede dem.

Svar

Jeg oplevede en god service, præcis levering og tilfredshed med skoene.

Svar

Skoen er til brug som hjemmesko og fungerer som sådan perfekt. Grim - men fortrinlig pasform.

Svar

Fint produkt.Svarer helt til forventningen om et let og lækkert produkt.Fin pris og super med den gratis levering.Hurtig levering alt ok.

Svar

Meget tilfreds

Svar

For mig var det hurtigt og nemt at handle sko, da jeg skulle have nogen magen til dem jeg havde.

Svar

Som jeg forventede, men jeg mente at havde valgt en rigelig stor sko, men den passer faktisk lidt stramt.

Svar

Den modtagne størrelse passer ikke, er 1 nr. for stor og for bred i forhold tidligere indkøbte modeller, har faktisk købt 6 par tidligere er er meget velkendt med produktet som hele familien bruger, men jeres er 1 nr. større end dem vi har købttidligere og de er også bredere. Så ny bestilling er nødvendig. Lidt ærgeligt, da jeg selv er nødt til at overtage dem og jeg hader sort.Venlig hilsen Rita

Svar

Det har været en fornøjelse at bestille gaven hos jer. Den bestilte varer var med posten 2 dage senere - yderst hurtig ekspediton bestilte lørdag aften og modtog varen tirsdag.Det var da et hurtigt overstået julegave indkøb…Jeg bestiller gerne fra denne hjemmeside igen.

Svar

fine arbejdssko i den kendte crocs kvalitet. Vælger crocs fordi den er testet fri for phtalater i modsætning til de billigere modeller.

Svar

Jeg har tidligere brugt et lignende produkt, og det leverede lever helt op til mine forventninger. Den anvendte størrelse - europæisk nr 45 -findes dog i 2 amerikanske varianter, og jeg fik først leveret en forkert, men bytningen gik helt smertefrit og uden problemer, og jeg synes firmaet service har været meget forbrugervenlig.

Svar

Jeg bestilte størrelse 42 = 9. Den model, jeg fik, hedder 9-11. Den er en smule for stor i forhold til den model, jeg havde tidligere, men det gør ikke noget.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31422 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×