Crocs
Crocs
Crocs Classic Navy
230 kr
(287 kr)
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varenummer:

07944-00

Crocs Classic Navy


Her har du den mest klassiske Crocssko i en marineblå farve. Crocs Classic Navy er en uundværlig sko til alle i hele verden! Skoene er behagelige at gå i, takket være det unikke materiale Croslite. Eftersom de er lavet udelukkende af gummi kan du bruge skoene som badesko eller til stranden.

Letvægts Croslite


Crocs er et forholdsvis nyt firma, men har allerede gjort store fremskridt, for eksempel har de solgt over 300 millioner par sko på verdensplan. Crocs Classic Navy er lavet af Croslite, et meget let materiale, der giver dig maksimal stødabsorbering. Skoene vejer knapt noget og er superbehagelige at bruge om sommeren.

Tag med til stranden


Crocs Classic Navy er et perfekt valg af sommersko, da skoene både kan bruges i regnvejr, i mudder, til badet og på land. Stop et par Crocs Classic Navy i strandtasken, så har du et par behagelige sko til brug ved vandet. Den marineblå farve går godt sammen med mange forskellige farver og mønstre.

Verdens letteste sko at vedligeholde?


Udover at Crocs er utrolig behagelige at gå i, så har de yderligere en vigtig fordel - de kræver ingen vedligeholdelse. Skoene kan nemt skylles af under vandhanen, hvis de bliver beskidte, men har ellers ikke brug for skopleje. For at bevare farven er det bedst at undgå stærkt sollys.
Vis mere.

Kommentar

Alt forløb meget tilfredsstillende

Svar

Jeg bestilte dem til min mand og han er bare super glad for skoene

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30.570 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×