Crocs
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
3D
Crocs
Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
262 kr
(357 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi, Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

60006-62

Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/BlackMed sit enkle og sorte design er dette er en af de mere stilfulde støvler fra Crocs. Ikke nok med at den ser utrolig stilren ud, så er det også en virkelig praktisk og smart støvle, som du med garanti vil blive glad for.

Crocs laver andet end sandalerSiden de startede deres mærke for 16 år siden, er Crocs blevet kendte for at lave letvægts sandaler. Deres sandaler er utrolig populære blandt voksne og børn verden over, fordi de er så nemme, praktiske og lette at have på. Men det er nu ikke det eneste de laver. Deres støvler og sko er mindst ligeså smarte og praktiske. Det er ikke uden grund at de har kunne sælge over 300 millioner par sko verden over på den korte tid de har eksisteret.

En let og praktisk skoDenne støvle er et fremragende valg, hvis det er en let og vandtæt sko du er på jagt efter. Støvlen er lavet af vandtætte og lette materialer helt op til de elastiske paneler i toppen. De er med til at gøre dem utrolig lette at få af og på. Dette er en utrolig behagelig støvle der er lavet til at kunne bæres hele dagen, uden at få ømme fødder.

Sådan tager du dig af støvlerneStøvlerne er lavet af gummi og stof, hvilket gør dem utrolig lette at holde rene. Du skal ikke bruge imprægnering eller andet lignende. Vask dem blot med en våd klud, når de trænger.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
K
Karin K

Er der nogen, der kan svare mig på, om disse er smallere end crocs jaunt shorty boots, da jeg har ret brede fødder.

 · Svar · 
A
Adam, Footway

Hej! Crocs är rätt stora i storleken, så de bör passa dig :slight_smile:

 · Svar · 

29065 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×