Ecco
Ecco
Cruise Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

50855-00

Ecco Cruise Black


Det er skønt at have sandaler på især om sommeren og på ferier. Denne skotype er luftig og giver virkelig dine fødder lov til at ånde. Ecco har i mange år lavet sandaler, og de er eksperter i at producere sko, der er både komfortable og stilfulde på samme tid. Ecco Cruise Black er komfortable sandaler, som du nemt kan justere, så de passer dine fødder.

Syntetiske materialer


Ecco Cruise Black er lavet af mange forskellige syntetiske materialer. Dette giver skoene en god holdbarhed og slidstyrke. Du har tre remme til at justere sandalerne med. En lige før tæerne starter, en i midten og en der går over hælen. Med remmene kan du få sandalerne til at passe perfekt!

For en mere behagelig sommer


Glem de sko, der er for varme og giver dig svedige fødder. Disse sandaler har alt, hvad du behøver for at kunne gå komfortabelt i løbet af sommeren. Sandalsålerne er bløde og rare med deres stødabsorberende funktion.

Pleje af sandaler


Da sandalerne udelukkende er fremstillet af syntetiske materialer behøver de ingen særlig form for pleje. Den bedste måde at fjerne snavs og pletter på er med en klud og noget vand. Hvis det er nødvendigt, kan du også bruge sæbe til at fjerne pletter som ikke går af.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30832 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×