Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:25:36
Superfit
Superfit - Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue
Superfit - Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue
Superfit - Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue
3D
Superfit
Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue
517 kr
(647 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Varmeforet, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gore-Tex, Læder, Tekstil

Sål:

Gummi, Syntetisk

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

60018-43

Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/BlueHvis du er på udkig efter en god og slidstærk vinterstøvle til dit barn, så er denne støvle fra Superfit en rigtig god mulighed. Med Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue kan børnene lege udenfor i både regn og slud, samtidig med at deres fødder forbliver varme og tørre. En perfekt støvle til det danske klima!

Kvalitets støvler fra SuperfitMed mere end 70 år i branchen, har Superfit gjort sig utrolig populære i mere end 45 lande verden over. Superfit laver sko der passer rigtig godt på foden. Så du kan være helt sikker på at de små fødder er godt tilpasse i denne flotte vintersko.

En behagelig og vandtæt støvleDisse støvler er lavet af Gore-Tex der holder dem vandtætte samtidig med at de lader fødderne ånde. Dermed undgå børnene at få våde og svedige fødder, når de leger udenfor i det våde og kolde vejr. Sålen er lavet af kvalitets gummi der giver godt greb på glatte og våde underlag. Dette er en utrolig slidstærk vinterstøvle, som barnet vil få rigtig meget glæde af i de koldere måneder.

Vask i håndenSko og støvler der er lavet af Gore-Tex skal helst ikke vaskes i vaskemaskinen. Det gælder også for denne støvle! De har bedst ved at blive tørt af med en våd klud og børste, når de trænger til det.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×