Superfit
Superfit
Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue
477 kr
(597 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Varmeforet, Vandtæt

Skotype:

Farve:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gore-Tex, Læder, Tekstil

Sål:

Gummi, Syntetisk

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

60018-43

Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/BlueHvis du er på udkig efter en god og slidstærk vinterstøvle til dit barn, så er denne støvle fra Superfit en rigtig god mulighed. Med Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue kan børnene lege udenfor i både regn og slud, samtidig med at deres fødder forbliver varme og tørre. En perfekt støvle til det danske klima!

Kvalitets støvler fra SuperfitMed mere end 70 år i branchen, har Superfit gjort sig utrolig populære i mere end 45 lande verden over. Superfit laver sko der passer rigtig godt på foden. Så du kan være helt sikker på at de små fødder er godt tilpasse i denne flotte vintersko.

En behagelig og vandtæt støvleDisse støvler er lavet af Gore-Tex der holder dem vandtætte samtidig med at de lader fødderne ånde. Dermed undgå børnene at få våde og svedige fødder, når de leger udenfor i det våde og kolde vejr. Sålen er lavet af kvalitets gummi der giver godt greb på glatte og våde underlag. Dette er en utrolig slidstærk vinterstøvle, som barnet vil få rigtig meget glæde af i de koldere måneder.

Vask i håndenSko og støvler der er lavet af Gore-Tex skal helst ikke vaskes i vaskemaskinen. Det gælder også for denne støvle! De har bedst ved at blive tørt af med en våd klud og børste, når de trænger til det.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

A
Ayse Mertoglu
Oversætte
Agnes, Footway

Enligt Superfits storlekstabell rekommenderas det storlek 23 om foten är ca 14 cm :slight_smile:

Oversætte
0
S
Sofie
Oversætte
M
Marije, Footway

Skorstorlek 25 passar fötter som är från 150 till 155 mm långa :slight_smile:

Oversætte
1
C
Carina
Oversætte
Show more posts

30871 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK