Sorel
Sorel - Cumberland 010 Black
Sorel
Cumberland 010 Black
747 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Sorel Cumberland 010 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

4 cm

Skafthøjde :

20 cm

Varenummer:

48386-01

Sorel Cumberland 010 BlackVintrene i Sverige kan blive rigtig kolde, og for at fødderne skal forblive varme og komfortable kræves solide vinterstøvler. Sorel Cumberland 010 Black er en kvalitetsvinterstøvle, der garanteret vil holde børnenes fødder varme og komfortable. Sorel er et verdensberømt firma, der målrettet laver netop vintersko.

Smarte materialerHemmeligheden bag Sorel Cumberland 010 Black er absolut valget af materialer. Støvlerne består af både gummi og et stærkt, syntetisk materiale. Desuden har støvlerne en varm foring indeni. For at fødderne skal forblive tørre, er disse støvler forsynet med vandtæt gummi. Op over ankler og læg er støvlerne fremstillet af et stærkt, syntetisk materiale og et termisk inderfor.

Perfekte til vinterleg!Lad børnene lege i sneen med et par af komfortable Sorel Cumberland 010 Black. Støvlerne er et udmærket valg af sko, både til hverdagsbrug men også for børnene at bruge til skoleudflugt eller lignende. For at få ekstra komfort kan man lægge en ekstra sål i.

Pleje af SorelSorel støvler er af høj kvalitet, men for at Sorel Cumberland 010 skal forblive i god stand i lang tid, er det vigtigt at tage sig af dem. Fjern pletter og snavs med det samme, så sætter de sig ikke lige så godt fast.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30686 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×