Sorel
Sorel
Cumberland 010 Black
747 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

4 cm

Skafthøjde :

20 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

48386-01

Sorel Cumberland 010 BlackVintrene i Sverige kan blive rigtig kolde, og for at fødderne skal forblive varme og komfortable kræves solide vinterstøvler. Sorel Cumberland 010 Black er en kvalitetsvinterstøvle, der garanteret vil holde børnenes fødder varme og komfortable. Sorel er et verdensberømt firma, der målrettet laver netop vintersko.

Smarte materialerHemmeligheden bag Sorel Cumberland 010 Black er absolut valget af materialer. Støvlerne består af både gummi og et stærkt, syntetisk materiale. Desuden har støvlerne en varm foring indeni. For at fødderne skal forblive tørre, er disse støvler forsynet med vandtæt gummi. Op over ankler og læg er støvlerne fremstillet af et stærkt, syntetisk materiale og et termisk inderfor.

Perfekte til vinterleg!Lad børnene lege i sneen med et par af komfortable Sorel Cumberland 010 Black. Støvlerne er et udmærket valg af sko, både til hverdagsbrug men også for børnene at bruge til skoleudflugt eller lignende. For at få ekstra komfort kan man lægge en ekstra sål i.

Pleje af SorelSorel støvler er af høj kvalitet, men for at Sorel Cumberland 010 skal forblive i god stand i lang tid, er det vigtigt at tage sig af dem. Fjern pletter og snavs med det samme, så sætter de sig ikke lige så godt fast.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30832 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×