Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 07:54:46
Dr Martens
Dr Martens - Delray Black
Dr Martens - Delray Black
Dr Martens - Delray Black
3D
Dr Martens
Delray Black
647 kr
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

49006-00

Dr Martens Delray Black


Dr Martens skaber sko til oprørske hjerter, hvad enten det er den klassiske støvle, eller, som her, med en model, der er en cool blanding af klassiske sneakers, sejlersko og Dr Martens eget støvledesign. Denne kollektion af Dr. Martens kombinerer anderledes design med klassiske materialer og skaber dermed et nyt spændende indtryk.

Klassiske detaljer


Sålen i denne sko er den klassiske Dr. Martens sål med det gule mønster men i kombination med en Air Cushion-sål for komfort. Overdelen er farvet lærred, som med den specielle farveteknologi har en utrolig flot mat farve og en lækker tekstur.

Lege og hårdhed


Kombinationen af de forskellige materialer og det klassiske Mr. Martens design gør dette til en stilfuld sko, der stadig skiller sig ud med sit eget udtryk. Derfor passer den godt til dig, der kan lide den typiske skandinaviske stil, der er klassisk og ren, men også holder af et element af leg og selvudfoldelse.

Vedligeholdelse af dine nye yndlingssko


Lærredet på den øverste del af denne sko kan med fordel imprægneres med en dertil passende skoimprægnering inden første brug . Hvis snavs og fugt alligevel skulle angribe skoen, kan du fjerne det med en blød skobørste og en fugtig klud og eventuelt en mild sæbeopløsning.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30005 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×