Vagabond
Vagabond
Dioon 4047-201-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Vagabond Dioon 4047-201-20 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

7 cm

Varenummer:

52505-00

Vagabond Dioon 4047-201-20 Black


Dioon er et twist på den sædvanlige Chelsea Boot fra det svenske firma Vagabond. Den er lige så stilfuld, komfortabel og funktionel som de sædvanlige støvler, men denne særlige model er tillige en plateausko.

Læder og gummi – en god kombination


Disse støvler fra Vagabond er hovedsageligt fremstillet af læder. Dette materiale er ofte brugt af Vagabond og giver Dioon et elegant og stilfuldt look. Sålerne er lavet af et hårdt, syntetisk gummimateriale, der giver støddæmpning til dine skridt og giver dig et godt greb på vejen, når du går. Støvlerne har elastiske bånd i siderne, så de er lette at tage på.

Sorte støvler - passer til alt


Et par smukke sorte støvler kan du i princippet bruge til hvad som helst. Disse støvler er særligt velegnede til særlige lejligheder, fordi de har en høj plateausål. Match dem med en sort kjole eller et mørkt outfit.

Pleje


Plej støvlerne ved at børste snavs af med en skobørste. Brug derefter skosværte til lædersko, og lad dem stå i et stykke tid. Børst derefter igen for at arbejde skosværten ind i læderet. Dette giver skoene en smuk glans og gør dem endda en smule blødere.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28547 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×