Dr Martens
Dr Martens - 1490 Black
Dr Martens
1490 Black
1 197 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Dr Martens 1490 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

10002-00

Dr Martens 1490 Black


Dr Martens 1490 Black er den mest klassiske støvle fra Dr. Martens og måske en af de mest klassiske og ikoniske skomodeller nogensinde. Kvalitet, holdbarhed og pasform er tre ord, der virkelig beskriver disse sko godt. Med det kraftige læder, praktisk snøring og en fantastisk sål er disse sko et must - år efter år.

Gå skoene til


Dr Martens 1490 Blackt er lavet af det samme læder af høj kvalitet, som virksomheden altid bruger. Læderet er kendt for at være stift i starten, men jo mere du bruger skoene, jo mere komfortable og blødere bliver de. Med ti huller kan du nemt justere dem til en perfekt størrelse. Ydersålen er sat sammen med en gummiliste omkring skoene. Dette øger vandmodstanden.

Støvler til brug hele året


Selvom Dr. Martens 1490 Black er et par tunge støvler, kan du også bruge dem om foråret og sommeren.Til alle de skønne festivaler er Dr. Martens støvler et must med et par høje denim shorts! Om efteråret og vinteren kan du bære støvlerne med en lækker tyk sok for ekstra komfort og varme.

Bæredygtigt design


Dr Martens 1490 Black er et par kraftige læderstøvler, der holder deres kvalitet år efter år. De er flottest, hvis du tager dig af dem. Imprægner støvlerne med det samme, så de kan stå imod vejret. Du kan også gnide dine støvler ind i læderfedt for at øge glansen og holdbarheden.
Vis mere.

Debat

Yderst behagelig støvle; slem vanedannende :)Kan bruges også her til vinter, da den har rågummisål samt er robust og varm.

Ældre end tre måneder

Skoen er lidt store i det. Jeg købte en 42 og den er en lille bitte smule for stor i det. Det kunne godt have været inkluderet i beskrivelsen, da jeg først rigtig kunne mærke størrelsesforskellen efter jeg havde gået dem til.

Ældre end tre måneder
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30315 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×