Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 01:11:14
Blundstone
Blundstone
1306 Dress Boot Rustic Brown
1 297 kr
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på 5048 kunder

Lille

Normale

Stor

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Skotype:

Farve:

Brun

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

48045-00

Blundstone Dress Boot Rustic BrownBlundstone er en verdensberømt firma grundlagt i Tasmanien. Virksomheden producerer all-round sko, du kan bære til næsten alle lejligheder. Blundstone Dress Boot Rustic Brown er en stilfuld læder sko i Chelseamodel. Denne model er meget populær, og det er ikke særligt overraskende, da skoene er i højeste kvalitet og tillige er alsidige.

Kraftigt læder og støddæmpende sålEn af de vigtigste grunde til at Blundstone Dress Boot Rustic Brown er blevet så populær, er de gode materialer, der anvendes i produktionen. Skoene består af kraftigt brun læder og indersiden er forsynet med en tynd foring i skind. For let at kunne tage skoene af og på, har de elastiske paneler i siderne.

Fra land til byBlundstone Dress Boot Rustic Brown er en sko, som du kan bruge til alle lejligheder, både i finere sammenhænge og til hverdag. Måske du kan lide at gå i skoven? Disse sko fungerer både til gåture, i stalden og på arbejdet, og de er også velegnede til stilfulde jeans, en tunika og accessories.

Pleje og rengøringDine Blundstone Dress Boots kan du bruge lige så længe, du har lyst til - de bliver pænere og pænere med tiden, idet læderet får mere karakter. Men for at sikre, at læderet ikke sprækker og bliver grimt, er det vigtigt, at du smører dine støvler med en egnet læderfedt. Rengør altid dine støvler med en skobørste inden fedtbehandling.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

L
lene

Indlæg på andre sprog

S
starysuchar
Oversætte
A
Alicia, Footway

Niestety nie ale może EU 43 = 271 albo 44 = 280 :slight_smile:

Oversætte
0
J
jjgranellf@yahoo.es
Oversætte
Show more posts

30803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK