Blundstone
Blundstone
1306 Dress Boot Rustic Brown
1 197 kr
Alle sko på lager!
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Blundstone 1306 Dress Boot Rustic Brown

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

48045-00

Blundstone Dress Boot Rustic BrownBlundstone er en verdensberømt firma grundlagt i Tasmanien. Virksomheden producerer all-round sko, du kan bære til næsten alle lejligheder. Blundstone Dress Boot Rustic Brown er en stilfuld læder sko i Chelseamodel. Denne model er meget populær, og det er ikke særligt overraskende, da skoene er i højeste kvalitet og tillige er alsidige.

Kraftigt læder og støddæmpende sålEn af de vigtigste grunde til at Blundstone Dress Boot Rustic Brown er blevet så populær, er de gode materialer, der anvendes i produktionen. Skoene består af kraftigt brun læder og indersiden er forsynet med en tynd foring i skind. For let at kunne tage skoene af og på, har de elastiske paneler i siderne.

Fra land til byBlundstone Dress Boot Rustic Brown er en sko, som du kan bruge til alle lejligheder, både i finere sammenhænge og til hverdag. Måske du kan lide at gå i skoven? Disse sko fungerer både til gåture, i stalden og på arbejdet, og de er også velegnede til stilfulde jeans, en tunika og accessories.

Pleje og rengøringDine Blundstone Dress Boots kan du bruge lige så længe, du har lyst til - de bliver pænere og pænere med tiden, idet læderet får mere karakter. Men for at sikre, at læderet ikke sprækker og bliver grimt, er det vigtigt, at du smører dine støvler med en egnet læderfedt. Rengør altid dine støvler med en skobørste inden fedtbehandling.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

31288 Resultater 
Når du surfer her, tillader du cookies.×