Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:31:49
Nike
Nike - Dualtone Racer Black/white-dark Grey
Nike - Dualtone Racer Black/white-dark Grey
Nike - Dualtone Racer Black/white-dark Grey
3D
Nike
Dualtone Racer Black/white-dark Grey
647 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60062-15

Nike Dualtone Racer Black/White-dark GreyNike Dualtone Racer Black/White-dark Grey er en stilfuld og praktisk sportssko til kvinder. En rigtig kvalitets træningssko fra Nike. Om du leder efter en sportssko eller blot en flot og god sneaker til hverdagen, så er denne sko perfekt til dig!

Kvalitet fra NikeNike er nok verdens mest berømte mærke indenfor sportstøj og sportssko. Udover deres stilfulde og unikke designs er de utrolig kendte for at lave kvalitetsprodukter. Det er ikke uden grund at verdens bedste atleter repræsentere deres mærke.

En let sportsskoDenne sportssko er lavet af syntetisk stof der giver foden god ventilation. Sålen har en dobbeltfjedring som gør den støddæmpende uden at være særlig tyk, hvilket gør den ekstra let og elegant. Undersiden er lavet af slidstærke materialer som giver den et godt greb på alle underflader. En utrolig flot og praktisk sko til sportsglade kvinder der sætter pris på design og høj kvalitet.

Sådan holder du dem reneNike Dualtone Racer Black/White-dark Grey kan vaskes med en våd klud regelmæssigt, så de holder sig friske og rene i lang tid. Det bliver ikke lettere. Da de er lavet af syntetiske materialer behøver de ikke imprægnering.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×