Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:19:30
adidas Sport Performance
adidas Sport Performance - Duramo Slide True Blue/White/True Blue
adidas Sport Performance - Duramo Slide True Blue/White/True Blue
adidas Sport Performance - Duramo Slide True Blue/White/True Blue
3D
adidas Sport Performance
Duramo Slide True Blue/White/True Blue
147 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

23705-01
Uanset om du starter dagen med yoga i solen, en dukkert i poolen, eller en tur på strand, så skal disse badesandaler fra adidas nok få dig afsted. Takket være den åbne front, er der ingen ubehagelig rem, der gnider mellem tæerne og gummimaterialet tåler både regn og saltvand.

Sport eller afslapningSkal du på ferie, en tur i fitnesscentret eller bare en tur i haven, så er disse badesandaler guld værd. Du glider let ind og ud af dem. Gummimaterialet forhindrer at du glider i brusebadet eller ved poolen. adidas Sport Performance Duramo Slide er primært designet til omklædningsrummet, som en sportssandal, til brug før og efter din træning. Badesandalen er formstøbt af holdbart EVA-plast i et stykkeplast.

Robuste klip-klapper, stabilt materialeEVA-plast nærmer sig elastomer kvaliteter i blødhed og fleksibilitet. Ethylen-vinylacetat (EVA) er et ugiftig materiale, som har en høj modstandsdygtighed overfor andre kemikalier. Plastik er meget fleksibel, hvilket gør den perfekt til bad- og pool klip-klapper. Klip-klapperne kan efterlades i solen i flere timer, de tørrer hurtigt og har en behagelig fodseng som fødderne kan hvile i.

Rengøring af Duramo badesandalAfhængigt af hvordan du bruger dine adidas badesandaler, behøver du måske aldrig at rengøre dem. Men nogle gange efter mange ture i offentlige svømmeområder, vil du måske gerne rengøre dem. Det er nemt at rengøre plastfodtøj - skyld blot med lidt vand. Du kan også prøve at bruge en smule sæbe.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27570 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×