Viking
Viking - Eagle II Black/White
Viking - Eagle II Black/White
Viking - Eagle II Black/White
3D
Viking
Eagle II Black/White
452 kr
(647 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Tekstil

Sål:

Gummi, Syntetisk

Detaljer:

Snørebånd, Velcro

Varenummer:

52758-00

Viking Eagle II Black/White


Vores nordlige klima overrasker tit. Det er ikke usædvanligt, at somrene er regnfulde og vintrene milde. For at børnene kan lege ubekymret uanset vejret, er det nødvendigt med et par rigtig gode sko. Viking Eagle II Black/White er flotte sneakers med mange smarte egenskaber.

Lækre sko med varm foringViking er en norsk virksomhed, som er blevet kendt på grund af den høje kvalitet og det smarte design. Viking Eagle II Black/White er ingen undtagelse. Skoene ligner et par cool sneakers, men hemmeligheden ligger i materialet: ægte læder og stof med en tyk gummisål. Skoene er dejlig varmt foret.

Vær cool og komfortabelNu behøver børnene ikke længere vælge mellem komfort og design - Viking Eagle II Black/White er en vinder på begge sider! Disse smarte sneakers kan bruges det meste af året. Skoene fungerer godt med almindelige jeans, varme bukser eller chinos.

En beskyttende overfladeGiv Eagle Viking II Black/White en beskyttende overflade ved at imprægnere skoene, når de er nye. Der findes en masse gode imprægneringssprays. Før du sprøjter dine sko, er det vigtigt, at de er helt rene. Brug en blød skobørste til at fjerne støv og snavs.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28394 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×