Ecco
Ecco - ECCO EDINBURGH Black
Ecco - ECCO EDINBURGH Black
Ecco - ECCO EDINBURGH Black
3D
Ecco
ECCO EDINBURGH Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

52901-00

Ecco Edinburgh BlackEn meget smuk herresko i smart design! Ecco Edinburgh Black er ideel til alle året fester. Skoenes blanke overflade giver dem et meget luksuriøst og elegant udtryk. Ecco leverer som altid den højeste komfort, solide sko og et fantastisk design.

Solide læderskoEcco Edinburgh Black er en smuk sko til mænd. Skoene er lavet af fint blankt læder, der former sig efter dine fødder. Læder og skind har mange fordele, fordi det er naturlige materialer, der kan ånde, er formbart og ældes pænt. I modsætning til andre sko har disse sko ingen snøring, hvilket giver dem et endnu mere elegant look.

Til chinos og blazerDet er ikke svært at sammensætte en flot og festlig påklædning med Ecco Edinburgh Black. Kombinér skoene med et par elegant bukser, for eksempel mørke chinos, en lys skjorte og en blazer. Til særlige lejligheder kan du gå hele vejen med et jakkesæt. Med smukke accessories som butterfly eller slips kan du sætte prikken over i'et.

Polér dig til en smuk finishSkinnende lædersko er de bedste! Den skinnende, næsten blændende overflade giver skoene mere elegance og et festligt udtryk. Sørg for at pudse glansen op en gang imellem. Du kan bruge en bomuldsklud og lidt læderfedt.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

E
Erik Korgaard

kan de ikke fåes i str. 46?`????

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Denne kommer dessverre ikke inn igjen :slight_frown:

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27574 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×