Ecco
Ecco
ECCO TOUCH 25 B Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varenummer:

52907-00

Ecco ECCO TOUCH 25 B BLACKEcco er kendt for deres komfortable sandaler og hjemmesko. Nu har de brugt deres erfaring til at producere et par støvler, der giver samme høje niveau af komfort, men med et meget skarpere design.

Olieret ruskind giver et råt lookDisse sko er lavet i ruskind, der er blevet olieret. Læderet er nemt at pudse for at få en pæn glans og form. Indeni er der tekstilfor, der gør skoene komfortable og behagelige at gå i hele dagen. Støvlerne har også Eccos egne indlægssåler, hvis særlige system gør, at dine fødder holder sig friske længere.

En velklædt og cool stilFå sko er så rå og cool som disse støvler. Fordi de også er komfortable, passer de perfekt som hverdagssko. Match dem med stramme jeans for at få et stilfuldt udtryk. Lynlåsen i siden gør skoene nemme at tage af og på.

Tips til pleje af dine skoLædersko har altid brug for lidt omsorg, og det gælder også disse sko. Før du bruger plejeprodukter på støvlerne, skal du sikre, at de er rene først. Brug en børste til at fjerne snavs og eventuelt en våd klud til at fjerne pletter og snavs.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30898 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×