Sixtyseven
Sixtyseven
Emilia 77209 Sedona Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5 cm

Varemærke:

Varenummer:

52157-00

Sixtyseven Emilia 77209 Sedona Black


Sixty Seven er et spansk selskab fra Alicante. De er kendt for at skabe stilfulde og originale lædersko til moderigtige kvinder. Med Sixtyseven Emilia 77209 Sedona Black, får du et par hæle med mange seje detaljer. En sko, der er lige så velegnet til arbejdet såvel som festerne.

Smalle lædersko til kvinder


Disse sko er lavet af ægte læder. Sålen er lavet af gummi og har en hæl, der er fem cm. Skomodellen er smal hvilket er ideelt for dem, der ønsker en lidt smallere sko end sædvanligt. Skoene har en spids tå og har også trekantformede elastikbånd på siderne.

Sorte støvler går til alt


En af de vigtigste årsager til, at denne skomodel er så populær, er, at den er egnet til alle former for tøj og stilarter. Det skarpe design gør at dit outfit bliver lidt mere råt, end hvis du har en normal afrundet skotå. Match med en ligeså rå og sort læderjakke, og et par pæne stramme jeans.

Tag hånd om dine Sixtyseven lædersko


Det er nemt at passe lædersko. Sørg for at rense dine sko regelmæssigt. Brug skoplejeprodukter til læder og imprægneringsspray for at sikre, at de holder sig godt. Hvis du regelmæssigt bruger skovoks og lignende forbliver læderet blødt og får en dejlig glans.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30876 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×