Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 09:35:17
Sixtyseven
Sixtyseven - Emilia 77209 Sedona Black
Sixtyseven
Emilia 77209 Sedona Black
797 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Sixtyseven Emilia 77209 Sedona Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5 cm

Varenummer:

52157-00

Sixtyseven Emilia 77209 Sedona Black


Sixty Seven er et spansk selskab fra Alicante. De er kendt for at skabe stilfulde og originale lædersko til moderigtige kvinder. Med Sixtyseven Emilia 77209 Sedona Black, får du et par hæle med mange seje detaljer. En sko, der er lige så velegnet til arbejdet såvel som festerne.

Smalle lædersko til kvinder


Disse sko er lavet af ægte læder. Sålen er lavet af gummi og har en hæl, der er fem cm. Skomodellen er smal hvilket er ideelt for dem, der ønsker en lidt smallere sko end sædvanligt. Skoene har en spids tå og har også trekantformede elastikbånd på siderne.

Sorte støvler går til alt


En af de vigtigste årsager til, at denne skomodel er så populær, er, at den er egnet til alle former for tøj og stilarter. Det skarpe design gør at dit outfit bliver lidt mere råt, end hvis du har en normal afrundet skotå. Match med en ligeså rå og sort læderjakke, og et par pæne stramme jeans.

Tag hånd om dine Sixtyseven lædersko


Det er nemt at passe lædersko. Sørg for at rense dine sko regelmæssigt. Brug skoplejeprodukter til læder og imprægneringsspray for at sikre, at de holder sig godt. Hvis du regelmæssigt bruger skovoks og lignende forbliver læderet blødt og får en dejlig glans.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30253 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×