Dr Martens
Dr Martens
Emmeline Black
997 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Dr Martens Emmeline Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

51829-00

Dr Martens Emmeline BlackAlle os, der bor i Norden, ved at vejret nogle gange kan give problemer. Hvis man går i funktionelt og praktisk tøj, behøver man ikke bekymre sig om regn og kulde. Dr Martens Emmeline Black er et par solide læderstøvler, der med garanti beskytter fødderne mod vand og kulde.

AirWairDr Martens Emmeline Black er designet til at holde - uanset vejret. Læderet, der anvendes, er robust og holdbart og kan i første omgang føles lidt stift. Dette er et bevidst materialevalg, og med tiden vil læderet arbejde og tilpasse sig til din fod. Støvlerne er udstyret med den specielle AirWair sål, en meget holdbar og stødabsorberende sål, der er meget let.

Støvler, der imponererDenne lækre støvle er virkelig noget særligt. I modsætning til mange af Dr. Martens andre sko, har Emmeline-støvlerne en blank finish. Det giver støvlen et lidt mere velklædt look. Du kan matche støvlerne til alt fra slidte denimshorts om sommeren til at varme fløjlsbukser om vinteren.

Støvler man kan blive gammel sammen medDet er ikke underligt, at Dr. Martens er blevet så populær. Virksomheden har siden starten af sin karriere leveret kvalitetsstøvler i flot design. Dr Martens Emmeline Black kan du bruge på ubestemt tid, men vedligehold gerne dine støvler. Brug relevante plejeprodukter til skind og læder.
Vis mere.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28449 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×