Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 01:55:34
Shepherd
Shepherd - Emmy Asphalt
Shepherd
Emmy Asphalt
487 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Emmy Asphalt

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Læder

Varenummer:

06205-01

Shepherd Emmy Asphalt


Shepherd Emmy Asphalt er en af de mest populære tøfler fra det svenske firma Shepherd, og det er nemt at forstå hvorfor, når du har prøvet tøflerne. De både virker og er meget komfortable! Fåreuld er uden tvivl et af de bedste materialer, når det kommer til bekvemmelighed. Tøflerne er ideelle til brug hele året.

Fåreuld har mange gode kvaliteter


Alle sko og tøfler fra Shepherd er lavet af skind og uld fra lam og får. Nogle af de mange gode egenskaber ved disse materialer er, at de holder dine fødder varme, når det er koldt. Derudover er det naturligt antibakterielt, hvilket betyder, at tøflerne ikke vil begynde at lugte dårligt.

Komfortable og flotte


Forkæl dig selv med et par bløde tøfler i dag. Du vil få en mere komfortabel hverdag med det samme. Hjemmeskoene er gode at bruge, når du står op om morgenen eller når du går rundt derhjemme. De passer ligeså godt til sweatpants og pyjamas, som til jeans og skjorte.

Et materiale, der ikke kræver så meget pleje


En fordel ved disse hjemmesko er, at du ikke behøver at gøre så meget for, at de skal holde sig friske og pæne. Det er nok, at du børster snavs og støv væk med en blød børste. Fåreuld tager hånd om sig sig selv på en god måde.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29868 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×