Shepherd
Shepherd
Emmy Chestnut
497 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun, Beige

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varemærke:

Varenummer:

01377-00

Shepherd Emmy Chestnut


Und dig selv og dine fødder en luksuriøs morgen hver dag med et par dejlige Shepherd Emmy Chestnut. Disse varme fåreuldstøfler er udformet som en sko, hvilket giver hele foden og anklen en lun og hyggelig følelse. Lavet af ægte fåreuld og smukt ruskind, så er disse hjemmesko uden tvivl et must for dine fusser.

Unikke egenskaber


Emmy er en tøffel, som er lavet af ruskind og fåreuld. Selve foringen er af uld og ved anklen er der en blød og varm kant af det blødeste uld. Det er en glæde at kunne stoppe sine bare fødder ned i tøflerne - et must til de kølige vinterdage. Fåreuld er antibakterielt, lufttransporterende og fugtabsorberende.

Vidunderlige Emmy


Emmy er en populær tøffel fra Shepherd of Sweden og også et godt valg for hele året. Selv om det er ekstra hyggeligt at have tøfler på, når sneen ligger hvid udenfor er det også rart om sommeren. Når du sidder ude en sen augustaften, er det virkelig rart at kunne tage disse dejlige, varme hjemmesko på.

Tøfler, der er nemme at pleje


Shepherd of Sweden bruger kun de bedste materialer, når de fremstiller tøfler. Fåreuld og ruskind er faktisk materialer, der er nemme at pleje, især eftersom du bruger hjemmeskoene indendørs. Med uldens antibakterielle egenskaber holder tøflerne sig friske af sig selv. Hvis det bliver nødvendigt, kan du vaske tøflerne med en mild sæbeopløsning.
Vis mere.

Kommentar

Super dejlige og varme tøfler i ægt fåreskind, nu skal mine fødder ikke fryse mer! Skynd dig at køb en du kommer ikke at fortryde det.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30898 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×