Shepherd
Shepherd - Emmy Chestnut
Shepherd
Emmy Chestnut
487 kr
Størrelseguide
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Emmy Chestnut

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Beige

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varenummer:

01377-00

Shepherd Emmy Chestnut


Und dig selv og dine fødder en luksuriøs morgen hver dag med et par dejlige Shepherd Emmy Chestnut. Disse varme fåreuldstøfler er udformet som en sko, hvilket giver hele foden og anklen en lun og hyggelig følelse. Lavet af ægte fåreuld og smukt ruskind, så er disse hjemmesko uden tvivl et must for dine fusser.

Unikke egenskaber


Emmy er en tøffel, som er lavet af ruskind og fåreuld. Selve foringen er af uld og ved anklen er der en blød og varm kant af det blødeste uld. Det er en glæde at kunne stoppe sine bare fødder ned i tøflerne - et must til de kølige vinterdage. Fåreuld er antibakterielt, lufttransporterende og fugtabsorberende.

Vidunderlige Emmy


Emmy er en populær tøffel fra Shepherd of Sweden og også et godt valg for hele året. Selv om det er ekstra hyggeligt at have tøfler på, når sneen ligger hvid udenfor er det også rart om sommeren. Når du sidder ude en sen augustaften, er det virkelig rart at kunne tage disse dejlige, varme hjemmesko på.

Tøfler, der er nemme at pleje


Shepherd of Sweden bruger kun de bedste materialer, når de fremstiller tøfler. Fåreuld og ruskind er faktisk materialer, der er nemme at pleje, især eftersom du bruger hjemmeskoene indendørs. Med uldens antibakterielle egenskaber holder tøflerne sig friske af sig selv. Hvis det bliver nødvendigt, kan du vaske tøflerne med en mild sæbeopløsning.
Vis mere.

Debat

Super dejlige og varme tøfler i ægt fåreskind, nu skal mine fødder ikke fryse mer! Skynd dig at køb en du kommer ikke at fortryde det.

Ældre end tre måneder
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30413 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×