Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 11:24:52
Shepherd
Shepherd
Emmy Toffel Stone
497 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varemærke:

Varenummer:

03174-00

Shepherd Emmy Toffel Stone

Hvis du ønsker at forkæle dine fødder med noget af det mest bekvemme, er det måske et par Shepherd Emmy Toffel Stone der kan lokke? Disse forårstøfler kommer fra det populære mærke Sheperd of Sweden, et selskab, der siden starten udelukkende har fokuseret på fåreuld. Disse hjemmesko har mange spændende features og en utrolig pasform, der holder dine fødder varme og komfortable hele året.

Sko, der kan ånde

Det lyder måske lidt mærkeligt, men faktum er, at fåreuld faktisk har ventilerende egenskaber. Selvom uld er varmt og dejligt, har det evnen til at transportere luft, således at fødderne forbliver varme og tørre. Fåreuld har også fugtabsorberende egenskaber, hvilket er rart, fordi dine fødder ikke bliver svedige i et par af Shepherd Emmy Toffel Stone.

Giv dine fødder det bedste

Gennem hele livet går og står vi på vores fødder, så de skal stille op til en masse. Sørg derfor for at forkæle dine fødder, så de kan gøre deres arbejde. Med et par Shepherd Emmy Toffel Stone fødder, får du en behagelig oplevelse hver dag hele året. Brug hjemmesko derhjemme eller tag et par med til arbejdet.

En anden kvalitet

Fåreuld er et fantastisk materiale og ikke bare fordi det er lufttransporterende og fugtabsorberende. Fåreuld er desuden antibakterielt - det holder sig frisk. Med andre ord behøver du ikke vaske hjemmesko, hvis du ikke ved et uheld får en plet eller lignende. Hvis det er tilfældet, så lav en mild sæbeopløsning.

Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30832 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×