PrimeBoots
PrimeBoots
Engineer High 14 Old Crazy Black
1 872 kr
(2 497 kr)
Loading...
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Lynlås, Spænde

Varenummer:

23300-00

PrimeBoots Engineer High 14 Old Crazy Black


Her har du en af de mest populære skomodeller fra PrimeBoots: et par høje læderstøvler med en skaftehøjde på 42 cm. Skaftebredden er 38 cm og skoen har en lille hæl på 2,5 cm. Hvis du kan lide høje læderstøvler, vil du helt sikkert elske disse!

Læderstøvler udover det sædvanlige


Støvlerne går hele vejen op til knæene og er lavet af det fineste kalveskind. På bagsiden er der en lynlås. Der er også to remme med spænder, én over anklen og én ved toppen af skaftet. Ved hjælp af disse kan du stramme dine støvler, så de sidder lidt tættere til foden.

Stilfuldt og flot med det samme


Du vil virkelig skille dig ud fra mængden iført disse knæboots. Selve skomodellen har en rummelig pasform. Læderet er af høj kvalitet og tilpasser sig fodens form og bevægelser. Det betyder, at de sidder mere komfortabelt, jo mere de bliver brugt. Sorte støvler som disse kan kombineres med mange forskellige stilarter, fra jeans og almindelige bukser til nederdele og kjoler.

Meget læder at værne om


Det er altid godt at huske på, at læder skal plejes. Brug en børste til at fjerne snavs, som sætter sig fast på læderet. Et tip er at imprægnere dine støvler fra start af. Det beskytter både mod snavs og regn .
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30423 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×