Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 10:53:28
Sixtyseven
Sixtyseven - Esja 77178 Oleato Black
Sixtyseven
Esja 77178 Oleato Black
797 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Sixtyseven Esja 77178 Oleato Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Varenummer:

52163-00

Sixtyseven Esja 77178 Oleato BlackSixtyseven er en spansk virksomhed med sin base i Alicante. De fremstiller stilfulde sko til kvinder, der tør skille sig lidt ud. Sixtyseven Esja 77178 Oleato Black er et par sko i Chelseaboot-modellen, perfekt til det nordiske efterår og vinter. Skoene er nemlig foret med varmt materiale, som føles blød og behagelig at gå i.

Lækre damesko til kølige dageDisse sko er lavet af læder. Det er et materiale, der beskytter dig effektivt mod vind og regn. Du kan med fordel bruge skoene både om efteråret og om vinteren, når det er koldt og blæsende. Skoene har en hæl på 3,5 cm og en gummisål, der giver dig et godt greb, selv på glatte underlag.

Stilrene sko, som passer til altDet er lige meget, hvilket tøj du har. Med Oleato Black fra Sixtyseven du ser altid stilfuld og elegant ud. Skoene har elastike paneler på begge sider, hvilket gør dem nemme at tage dem af og på.

Pleje af læderskoLædersko er relativt nemme at pleje. Ved at bruge almindelig skovoks eller skocreme kan du sikre, at læderet bevarer sin blødhed og sin fine farve. Du kan også imprægnere dine sko for at give dem en optimal beskyttelse mod fugt og snavs.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30813 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×