Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 07:38:00
Sixtyseven
Sixtyseven - Esja 77178 Oleato Black
Sixtyseven - Esja 77178 Oleato Black
Sixtyseven - Esja 77178 Oleato Black
3D
Sixtyseven
Esja 77178 Oleato Black
717 kr
(897 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Varemærke:

Varenummer:

52163-00

Sixtyseven Esja 77178 Oleato BlackSixtyseven er en spansk virksomhed med sin base i Alicante. De fremstiller stilfulde sko til kvinder, der tør skille sig lidt ud. Sixtyseven Esja 77178 Oleato Black er et par sko i Chelseaboot-modellen, perfekt til det nordiske efterår og vinter. Skoene er nemlig foret med varmt materiale, som føles blød og behagelig at gå i.

Lækre damesko til kølige dageDisse sko er lavet af læder. Det er et materiale, der beskytter dig effektivt mod vind og regn. Du kan med fordel bruge skoene både om efteråret og om vinteren, når det er koldt og blæsende. Skoene har en hæl på 3,5 cm og en gummisål, der giver dig et godt greb, selv på glatte underlag.

Stilrene sko, som passer til altDet er lige meget, hvilket tøj du har. Med Oleato Black fra Sixtyseven du ser altid stilfuld og elegant ud. Skoene har elastike paneler på begge sider, hvilket gør dem nemme at tage dem af og på.

Pleje af læderskoLædersko er relativt nemme at pleje. Ved at bruge almindelig skovoks eller skocreme kan du sikre, at læderet bevarer sin blødhed og sin fine farve. Du kan også imprægnere dine sko for at give dem en optimal beskyttelse mod fugt og snavs.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29268 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×