Sixtyseven
Sixtyseven
Esja 77178 Oleato Black
508 kr
(847 kr)
inkl. moms

Kundedata

Sixtyseven opleves som normale i størrelsen ifølge 1546 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Læder

Indvendigt materiale:

Uld

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Varemærke:

Varenummer:

52163-00

Sixtyseven Esja 77178 Oleato BlackSixtyseven er en spansk virksomhed med sin base i Alicante. De fremstiller stilfulde sko til kvinder, der tør skille sig lidt ud. Sixtyseven Esja 77178 Oleato Black er et par sko i Chelseaboot-modellen, perfekt til det nordiske efterår og vinter. Skoene er nemlig foret med varmt materiale, som føles blød og behagelig at gå i.

Lækre damesko til kølige dageDisse sko er lavet af læder. Det er et materiale, der beskytter dig effektivt mod vind og regn. Du kan med fordel bruge skoene både om efteråret og om vinteren, når det er koldt og blæsende. Skoene har en hæl på 3,5 cm og en gummisål, der giver dig et godt greb, selv på glatte underlag.

Stilrene sko, som passer til altDet er lige meget, hvilket tøj du har. Med Oleato Black fra Sixtyseven du ser altid stilfuld og elegant ud. Skoene har elastike paneler på begge sider, hvilket gør dem nemme at tage dem af og på.

Pleje af læderskoLædersko er relativt nemme at pleje. Ved at bruge almindelig skovoks eller skocreme kan du sikre, at læderet bevarer sin blødhed og sin fine farve. Du kan også imprægnere dine sko for at give dem en optimal beskyttelse mod fugt og snavs.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

B
BeautyIs MyLife
Oversætte
C
Camilla
Oversætte
E
Eva
Oversætte
Show more posts

28252 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK