Timberland
Timberland
Euro Sprint Hiker Wheat CA122I Yellow
897 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

52587-00

Timberland Euro Sprint Hiker Wheat CA122I Yellow


Timberland fokuserer altid på komfort og funktionalitet i sko og disse flotte hikingstøvler er ingen undtagelse. Den klassiske gule læderyderside er et af Timberlands kendetegn, og med deres støvler kan du begive dig ud i naturen med stil.

Fokus på økologi


Denne sko har virkelig godt læder, en polstret krave omkring akillessenen for stabilitet, snørebånd og en inderside af mesh, som er lavet af genbrugte PET-flasker samt en fantastisk EVA-mellemsål. EVA-såler giver komfortabel støddæmpning og aflastning. Ydersålen er lavet af grønt gummi, som er 42% genbrugt.

Funktionelle sko med et flot design


Til mænd, som værdsætter flotte støvler, der også er yderst funktionelle, så er Timberland mærket nummer et. Disse vandrestøvler med en lidt lavere læst, kan du sagtens have på selv til en dag i byen, og de fungerer på denne måde til mere end én aktivitet. Det klassiske Timberlandmærke er et symbol på høj kvalitet og den flotte gule læderfarve passer til de fleste stilarter.

Pleje efter vandreture og brug af støvlerne


Imprægner altid dine sko med en god imprægnering egnet til lædersko, inden du bruger dem første gang. For at fjerne snavs efter vandreture, brug en skobørste og fugtig klud.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30418 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×