Tretorn
Tretorn - Eva Classic Black
Tretorn - Eva Classic Black
Tretorn - Eva Classic Black
3D
Tretorn
Eva Classic Black
448 kr
(597 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50895-00

Tretorn Eva Classic Black


Hvem kender vores nordlige vejr bedre end Tretorn? Tretorn er et svensk firma, der blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet og som fra start har fokuseret på at lave kvalitetssko for skandinavisk klima. Tretorn Eva Classic Black er en klassisk støvle i jodhpursmodel. Den stilfulde regnsko er komfortabel, praktisk og stilfuld og perfekt til hverdagsbrug.

Smarte sko


Eva Classic er en meget populær skomodel fra Tretorn. Skoene er helt vandtætte og fremstillet af naturgummi. Inden i har skoene et meshfor, hvilket gør, at skoene kan blive ventileret og som giver dine fødder en behagelig pasform. Med elastiske paneler på hver side af skoen, kan du nemt tage skoene af og på.

En klassisk silhouet


Tretorn Eva er en populær skomodel og egentlig er det ikke så mærkeligt. Den klassiske silhouet og den stilfulde sorte farve gør skoene ekstremt nemme at kombinere med mange tøjstile. Skoene kan bæres til hverdag men fungerer lige så godt til efterårsgåturen.

Tretorn levererer kvalitet


Noget af det bedste med regnsko fra Tretorn er plejen. Eller rettere, at skoene ikke behøver nogen vedligeholdelse. Eftersom Eva er lavet udelukkende af naturgummi, er det nok, at du skyller skoene, hvis de bliver beskidte.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30327 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×