Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 01:06:04
Tretorn
Tretorn - Eva Classic Black
Tretorn
Eva Classic Black
487 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Tretorn Eva Classic Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

50895-00

Tretorn Eva Classic Black


Hvem kender vores nordlige vejr bedre end Tretorn? Tretorn er et svensk firma, der blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet og som fra start har fokuseret på at lave kvalitetssko for skandinavisk klima. Tretorn Eva Classic Black er en klassisk støvle i jodhpursmodel. Den stilfulde regnsko er komfortabel, praktisk og stilfuld og perfekt til hverdagsbrug.

Smarte sko


Eva Classic er en meget populær skomodel fra Tretorn. Skoene er helt vandtætte og fremstillet af naturgummi. Inden i har skoene et meshfor, hvilket gør, at skoene kan blive ventileret og som giver dine fødder en behagelig pasform. Med elastiske paneler på hver side af skoen, kan du nemt tage skoene af og på.

En klassisk silhouet


Tretorn Eva er en populær skomodel og egentlig er det ikke så mærkeligt. Den klassiske silhouet og den stilfulde sorte farve gør skoene ekstremt nemme at kombinere med mange tøjstile. Skoene kan bæres til hverdag men fungerer lige så godt til efterårsgåturen.

Tretorn levererer kvalitet


Noget af det bedste med regnsko fra Tretorn er plejen. Eller rettere, at skoene ikke behøver nogen vedligeholdelse. Eftersom Eva er lavet udelukkende af naturgummi, er det nok, at du skyller skoene, hvis de bliver beskidte.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30732 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×