Tretorn
Tretorn
Eva Low Black
497 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

24954-00

Tretorn Eva Low BlackKlæd dig pænt i al slags vejr med et par Tretorn Eva Low Black. Disse trendy gummistøvler har et klassisk Chelseadesign og ser mere eller mindre ud som normale sko. Men Eva Low Black er udelukkende fremstillet af gummi og lader ikke noget vand slippe igennem. Perfekte sko til regnvejr, som samtidig pifter dit outfit op.

Skønne såle og smarte materialerTretorn Eva er en gummistøvle i lav model, og den er lavet af et enkelt stykke gummi. Dette gør skomodellen fuldstændig vandtæt. Skoen har en blød, støddæmpende indersål, der giver dig høj komfort. Hvis du ønsker at bruge en tyk, ulden sok i skoene, er det måske nødvendigt at gå en størrelse op.

De flotteste gummistøvlerTretorn er kendt for at producere gummistøvler i forskellige modeller, men Tretorn Eva Low Black er virkelig noget helt særligt. Disse stilfulde sko er helt sorte, men har en flot detalje på ryggen - en løkke i fin, pink farve. Skoene kan nemt matches med dit almindelige tøj, og de fungerer perfekt med både jeans og kjole.

Nem vedligeholdelse er det bedsteSmid læderfedt og imprægneringsspray! Tretorn Eva behøver ikke en masse vedligeholdelse. Da skoene er lavet af gummi, er det nok at skylle dem eller tørre dem med en almindelig klud.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31239 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×