Viking
Viking - Extreme Black/Grey
Viking - Extreme Black/Grey
Viking - Extreme Black/Grey
3D
Viking
Extreme Black/Grey
359 kr
(427 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

24 cm

Skaftvidde:

39 cm

Varemærke:

Varenummer:

18503-02

Viking Extreme Black/Grey


Viking Extreme Black/Grey er en komfortabel termostøvle, som er lavet af rigtig godt materiale. Støvlerne er varme og forede, og passer perfekt til brug hele vinteren. Til alle børn, der vil kunne lege ubekymret uanset vejret, er disse støvler det helt rigtige valg!

Støbt til nordisk vintervejr


Denne termostøvle er fremstillet af et kraftigt, holdbart og vandafvisende PU-materiale. Den har en smart rib foroven, der kan lukkes for at gøre støvlerne helt vandtætte. Med en foring af uld og polyester vil fødderne forblive varme og behagelige hele dagen.

Fokus på leg og sjov!


Det er ikke særlig sjovt med våde og kolde fødder. Sørg for at give børnene den bedste forudsætning for at kunne lege og have det sjovt, i både vand og sne, med et par Viking Extreme Black/Grey. Støvlernes behagelige pasform og smarte design er perfekt til det nordiske klima.

1 minut


Det er noget nær den tid det tager at rengøre Viking Extreme Black/Grey. Da dette er støvler, der er beregnet til at blive brugt i sne, slud, regn og mudder, vil de sandsynligvis blive beskidte. Men du kan hurtigt rengøre dem ved at skylle dem af under vandhanen.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28394 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×